reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Chciałam się zapytać czy kupujecie już takie "grubsze rzeczy" tzn. Łóżeczko, wózek, podgrzewacze? Bo ja narazie mam trochę ubranek. W sobotę mamy się wybrać pooglądać wózki. Łóżeczko już wybraliśmy i mam na nie środki finansowe więc chyba po następnej wizycie u lekarza tak 25 maja mam ją mieć zakupię to łóżeczko i materacyk :)

reklama
śliczna pościel :))) calineczka udane zakupy :))

ja tez nie potrafie odmówić sobie tej przyjemności :)) i mimo iz nie miałam kupowac ciuszków to na kolejny komplecik sie skusiłam :)) ale w takiej cenie... oto link dla zainteresowanych :) NEXT śliczny komplecik - jak nowy !!! 0-3 mies. (1026203181) - Aukcje internetowe Allegro

Ale słodziak, NEXT - świetna firma inne bije na łep ;) Ja w lumpku nakupowalam dużo bluzeczek i spodenek z Nexta.

Chciałam się zapytać czy kupujecie już takie "grubsze rzeczy" tzn. Łóżeczko, wózek, podgrzewacze? Bo ja narazie mam trochę ubranek. W sobotę mamy się wybrać pooglądać wózki. Łóżeczko już wybraliśmy i mam na nie środki finansowe więc chyba po następnej wizycie u lekarza tak 25 maja mam ją mieć zakupię to łóżeczko i materacyk :)

Ja z grubszych to kupilam narazie ten laktator. Dużo "grubszych" rzeczy mam po Hubim, łóżeczko chyba będę miała tradycyjne od koleżanki. Tak strasznie chciałam kojec ale teraz jakoś mi się odwidziało ;))

Wklejam kolejną dostawę. Wszystko kupione od 1 użytkownika na Allegro za 58 zł. z przesyłką :D

1023563337_1.jpg1023548963_2.jpg1023563337.jpg1023563337_2.jpg

Jeansowe ogrodniczki 0-3 mc Mothercare z metką
Pajacyk/kombinezon (wiosna/jesień) 0-3 mc Cherokee bez metki, ale wygląda jak nowy :D
Brązowe sztruksy 3-6 mc Mothercare z metką
Buciki C&A r. 17/18 z metką

Zdjęcia Sprzedającego z aukcji.

Ja również :D Czekam teraz na kombinezon zimowy 3-6 mc i pajacyk/kombinezon 3-6 mc z Fisher Price :D Te już droższe, ale się powstrzymać nie mogłam :D

marta suuperowe zakupy!!!!!
Ja tam póki co nic nie kupuję wszystko mam z grubszych rzeczy po młodej a ewentualnie pod koniec ciąży dokupię to co będę uważała za konieczne!!

reklama
A ja jakos sie bje kupowac typowo chłopiecych ciuszków...niby ma byc chłopak i ja sie ciesze bardzo ale nie widziałam na usg jajeczek, tylko mój T i gin widzieli...i jakos tak nie jestem na 100% przekonana, boje sie ze nakupuje i potem wyjdzie dziewuszka..haaaa Przeglądam tylko allegro i nic nie kupuje..hahaha wariatka ze mnie ;)

Do góry