Witajcie dziewczyny
tak czytam wasz watek zakupowy i coraz bardziej sie doluje bo zdaje sobie sprawe ze nic dla dzidzia nie mam jeszcze. Troche rzeczy po straszaku ale takie jak wannienka czy fotelik do samochodu to dopiero sie kapnelam ze przeciez potrzebuje
ja z moim starszym mialam wannienke fisher price i bylambardzo zadowolona wiec teraz zamierzam kupic taka sama (az zal mi sciska serce ze sprzedalam tamta za 5 dolarow a teraz musze kupic w polsce nowa).
jesli chodzi o fotelik to nie mam pojecia jeszcze bo zaczelam dopiero przegladac internet, napewno chcailabym cos dobrego i bezpiecznego. Dla Szymona mialam graco, tutaj widzialam ze tez sa ale ja z tamtego nie bylam zadowolona bo i owszem byl bezpieczny ale bardzoooo ciezki. teraz chcialabym cos z maxi cosi wiec jak macie jakies typy to bardzo prosze o rady.
ja rodzilam pierwsze dziecko w kanadzie i nie potrzebowalam do szpitala w zasadzie nic,zadnych majtek, podpasek czy podkladow a tutaj jestem dosc zdezorientowana. czy kupujecie to w aptekach czy w sklepach drogeryjnych?