reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

dzięki kochane za rady.. ale powiem Wam, zę już w takim razie całkiem zgłupiałam z tymi wanienkami... myślałam całkiem serio nad tą z przewijakiem a to ze względu na to, ze ja nie będe kąpać w łazience, bo uważam, ze tam jest zimno.. okno nie za nowe przy samej wannie.. ja marzłam... miejsca nie mam za dużo, ale pocieszało mnie to, ze ta na kółeczkach to sobie pojedzie postać do łazienki a na kąpciu przyjedzie do pokoju... no już sama nie wiem.. tak to tosia się zabrała za zakupy i znowu nic nie kupuje... bo nie wie...

reklama
Tosia na pewno dobrze wie co będzie najlepsze dla niej i jej maleństwa więc się nie załamuje i zamawia to co jej zdaniem będzie jej pasowało

Tosiu głowa do góry:) Weź się w garść i podejmij męską decyzję, bo kto jak kto ale ty napewno wiesz co Ci się podoba (nawet jeśli ktoś miałby Ci powiedzieć, że to niepraktyczne) i co będzie dobre dla Twojego dzieciaczka:)
Więc wdech wydech i zamawiaj:)

Tosiu kup tą która Tobie się podoba, każda z nas ma inny gust, inna łazienkę i inną wprawę w kapielach noworodka. Potem...to już i tak będzie wanna, mnie jak nabrałam wparway, zdarzała się kąpać synka pod bieżąca wodą w zlewie, jak na położnictwie robią :-)
Bierz , co Ci serce podpowiada. Ja tez jak narazie o wszystkim sama decyduje, mój P mówi mi- sama wybierz - ja się nie znam, no i jedynie Was dopytam i biore co mi sie podoba.

Tosia - nie stresuj się, wybierz to, co Ci się najbardziej podoba. Sama mam to samo, przez tę ciąże zrobiłam się taka niezdecydowana - za dużo rzeczy do wyboru. Dobrze, że ogranicza mnie grubość mojego portfela, który zwłaszcza przez ten cholerny remont zrobił się pustawy.

Acha, zapomniałam napisać, że ta wanienka w promocji w Biedronce ma być od czwartku 29 lipca.

Dziewczyny jesteście skarbnicą wiedzy:)
Ja też skuszę się na wanienkę z biedronki:)
Czyli w poniedziałek o 7 tazem z emerytami będę czatować pod biedronką;p

reklama
Do góry