reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Ja też mam lovellę. Nie chcę znów promować Biedronki, ale wczoraj widziałam w reklamie, że lovella ma być (jest) tam w promocji chyba po 14.99 ;-)

Ja tez kupiłam Lowele. A czy płyn do płukania tez kupujecie, czy wystarczy w proszku wyprac?

Dagna jesli chodzi o Biedronke to rzeczywiscie tanio ten proszek, byłam wczoraj i nie widziałam. Ale wczesniej kupiłam w rossmannie za 18,,99 i tez w promocji:-D:oo:

A jesli chodzi o zakupy to ja wole tradycyjnie w sklepie, jakos nie moge sie przekonac, wole zobaczyc na zywo. Ale powoli sie ucze, tym bardziej ze coraz mniej mam siły zeby po sklepach smigac.

rzeczywiście lovella jest w promocji w biedronce po 14,99 za 1,9 kg ja już wczoraj kupiłam zapas
Co do prania to ja używam tylko proszku bo moim zdaniem płyn jest zbędny i ciuszki są mięciutkie i pachnące (a zapach lovelli jest bardzo fajny bo jest delikatny i mnie nie drażni) no i oczywiście włączam podwójne płukanie (chociaż po 1 płukaniu proszek się super wypłukuje)
jeżeli chodzi o zakupy to ja łóżeczko z pościelą miałam kupić na allegro ale znalazłam u mnie w mieście taki sklep gdzie zapłaciłam za wszystko taniej i mam już łóżeczko sosnowe, materac kokos-pianka-kokos, komplet pościeli i 2 prześcieradła i nawet 300zł nie zapłaciłam a wszystko jest solidnie wykonane

Ja będę chyba używać płynu do płukania, mam zapas - też zresztą lovelli - mój mąż kiedyś poszalał :happy2:

Justyna - faktycznie tanio to wszystko kupiłaś! Też będę polować na taką okazję, ale u mnie się pewnie nie uda.

Witajcie dziewczyny
teraz chcialabym cos z maxi cosi wiec jak macie jakies typy to bardzo prosze o rady.
?
Ja mam fotelik Hauck Zero plus , on ma takie same oceny w testach bezpieczenstwa ADAC jak Maxi Cosi ale jest o wiele tanszy i tez mozna go montowac do wielu wozkow np do spacerowek Haucka,
Hauck Zero Plus Test Kindersitz
ja tez glownie w necie na allegro..w sklepie jeszcze nic nie kupilam oprocz kilku ciuszkow. dziewczyny nie pamietam czy pisalyscie o proszkach do prania ale mam pytanie w jakich pierzecie ciuszki maluchow?
Ja piore w Persil Sensitive

Ja też mam lovellę. Nie chcę znów promować Biedronki, ale wczoraj widziałam w reklamie, że lovella ma być (jest) tam w promocji chyba po 14.99 ;-)
Oj ty chyba masz udzialy w Biedronce:-)

Ja tez kupiłam Lowele. A czy płyn do płukania tez kupujecie, czy wystarczy w proszku wyprac?

[ .
Ja uzywam Lenor Sensitive

Kerna ciężko powiedzieć bo każdy ma inne wymagania od wózków .Ja jak urodził się bartek kupiłam używany abc design i powiem ci że byłam bardzo zadowolona

reklama
Kerna ja odradzam ci duette- jest dosc dlugi i ciezko sie nim manewruje moim zdaniem..musisz przede wszystkim patrzyc na wage wozke i czy jest skretny, bo pozniej z dwojka maluchow na pokladzie ciezko ci bedzie, waga wozka plus dzieci i miesnie jak u pudziana pozniej :)

Do góry