reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Ja też mam lovellę. Nie chcę znów promować Biedronki, ale wczoraj widziałam w reklamie, że lovella ma być (jest) tam w promocji chyba po 14.99 ;-)

Ja tez kupiłam Lowele. A czy płyn do płukania tez kupujecie, czy wystarczy w proszku wyprac?

Dagna jesli chodzi o Biedronke to rzeczywiscie tanio ten proszek, byłam wczoraj i nie widziałam. Ale wczesniej kupiłam w rossmannie za 18,,99 i tez w promocji:-D:oo:

A jesli chodzi o zakupy to ja wole tradycyjnie w sklepie, jakos nie moge sie przekonac, wole zobaczyc na zywo. Ale powoli sie ucze, tym bardziej ze coraz mniej mam siły zeby po sklepach smigac.

rzeczywiście lovella jest w promocji w biedronce po 14,99 za 1,9 kg ja już wczoraj kupiłam zapas
Co do prania to ja używam tylko proszku bo moim zdaniem płyn jest zbędny i ciuszki są mięciutkie i pachnące (a zapach lovelli jest bardzo fajny bo jest delikatny i mnie nie drażni) no i oczywiście włączam podwójne płukanie (chociaż po 1 płukaniu proszek się super wypłukuje)
jeżeli chodzi o zakupy to ja łóżeczko z pościelą miałam kupić na allegro ale znalazłam u mnie w mieście taki sklep gdzie zapłaciłam za wszystko taniej i mam już łóżeczko sosnowe, materac kokos-pianka-kokos, komplet pościeli i 2 prześcieradła i nawet 300zł nie zapłaciłam a wszystko jest solidnie wykonane

Ja będę chyba używać płynu do płukania, mam zapas - też zresztą lovelli - mój mąż kiedyś poszalał :happy2:

Justyna - faktycznie tanio to wszystko kupiłaś! Też będę polować na taką okazję, ale u mnie się pewnie nie uda.

Witajcie dziewczyny
teraz chcialabym cos z maxi cosi wiec jak macie jakies typy to bardzo prosze o rady.
?
Ja mam fotelik Hauck Zero plus , on ma takie same oceny w testach bezpieczenstwa ADAC jak Maxi Cosi ale jest o wiele tanszy i tez mozna go montowac do wielu wozkow np do spacerowek Haucka,
Hauck Zero Plus Test Kindersitz
ja tez glownie w necie na allegro..w sklepie jeszcze nic nie kupilam oprocz kilku ciuszkow. dziewczyny nie pamietam czy pisalyscie o proszkach do prania ale mam pytanie w jakich pierzecie ciuszki maluchow?
Ja piore w Persil Sensitive

Ja też mam lovellę. Nie chcę znów promować Biedronki, ale wczoraj widziałam w reklamie, że lovella ma być (jest) tam w promocji chyba po 14.99 ;-)
Oj ty chyba masz udzialy w Biedronce:-)

Ja tez kupiłam Lowele. A czy płyn do płukania tez kupujecie, czy wystarczy w proszku wyprac?

[ .
Ja uzywam Lenor Sensitive

Kerna ciężko powiedzieć bo każdy ma inne wymagania od wózków .Ja jak urodził się bartek kupiłam używany abc design i powiem ci że byłam bardzo zadowolona

reklama
Kerna ja odradzam ci duette- jest dosc dlugi i ciezko sie nim manewruje moim zdaniem..musisz przede wszystkim patrzyc na wage wozke i czy jest skretny, bo pozniej z dwojka maluchow na pokladzie ciezko ci bedzie, waga wozka plus dzieci i miesnie jak u pudziana pozniej :)

Do góry