reklama
dagna
Fanka BB :)
Ja też mam lovellę. Nie chcę znów promować Biedronki, ale wczoraj widziałam w reklamie, że lovella ma być (jest) tam w promocji chyba po 14.99 ;-)
calineczka27
Ja kupiłam dzidziusia
Ja tez kupiłam Lowele. A czy płyn do płukania tez kupujecie, czy wystarczy w proszku wyprac?
Dagna jesli chodzi o Biedronke to rzeczywiscie tanio ten proszek, byłam wczoraj i nie widziałam. Ale wczesniej kupiłam w rossmannie za 18,,99 i tez w promocji
A jesli chodzi o zakupy to ja wole tradycyjnie w sklepie, jakos nie moge sie przekonac, wole zobaczyc na zywo. Ale powoli sie ucze, tym bardziej ze coraz mniej mam siły zeby po sklepach smigac.
Dagna jesli chodzi o Biedronke to rzeczywiscie tanio ten proszek, byłam wczoraj i nie widziałam. Ale wczesniej kupiłam w rossmannie za 18,,99 i tez w promocji
A jesli chodzi o zakupy to ja wole tradycyjnie w sklepie, jakos nie moge sie przekonac, wole zobaczyc na zywo. Ale powoli sie ucze, tym bardziej ze coraz mniej mam siły zeby po sklepach smigac.
rzeczywiście lovella jest w promocji w biedronce po 14,99 za 1,9 kg ja już wczoraj kupiłam zapas
Co do prania to ja używam tylko proszku bo moim zdaniem płyn jest zbędny i ciuszki są mięciutkie i pachnące (a zapach lovelli jest bardzo fajny bo jest delikatny i mnie nie drażni) no i oczywiście włączam podwójne płukanie (chociaż po 1 płukaniu proszek się super wypłukuje)
jeżeli chodzi o zakupy to ja łóżeczko z pościelą miałam kupić na allegro ale znalazłam u mnie w mieście taki sklep gdzie zapłaciłam za wszystko taniej i mam już łóżeczko sosnowe, materac kokos-pianka-kokos, komplet pościeli i 2 prześcieradła i nawet 300zł nie zapłaciłam a wszystko jest solidnie wykonane
Co do prania to ja używam tylko proszku bo moim zdaniem płyn jest zbędny i ciuszki są mięciutkie i pachnące (a zapach lovelli jest bardzo fajny bo jest delikatny i mnie nie drażni) no i oczywiście włączam podwójne płukanie (chociaż po 1 płukaniu proszek się super wypłukuje)
jeżeli chodzi o zakupy to ja łóżeczko z pościelą miałam kupić na allegro ale znalazłam u mnie w mieście taki sklep gdzie zapłaciłam za wszystko taniej i mam już łóżeczko sosnowe, materac kokos-pianka-kokos, komplet pościeli i 2 prześcieradła i nawet 300zł nie zapłaciłam a wszystko jest solidnie wykonane
dagna
Ja będę chyba używać płynu do płukania, mam zapas - też zresztą lovelli - mój mąż kiedyś poszalał
Justyna - faktycznie tanio to wszystko kupiłaś! Też będę polować na taką okazję, ale u mnie się pewnie nie uda.
Justyna - faktycznie tanio to wszystko kupiłaś! Też będę polować na taką okazję, ale u mnie się pewnie nie uda.
kerna
http://www.lauraziobro.pl
dziewczyny podpowiedzcie mi w sprawie wózka. czy jest sens kupować bezfirmowy jak ten pierwszy czy lepiej dopłacić i szczelić se firmówke. Kurcze jakos na wózkach mało sieznam. A dodatkowo używany musowo wiadomo dlaczego...daje kilka linków i liczę na Wasze podpowiedzi!!!!!!!!
WÓZEK BLIŻNIACZY 1 ZA 2 BABIDEAL+FOLIA (1133315502) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek bliźniaczy rok po roku ABC DESIGN STARLINE (1143333498) - Aukcje internetowe Allegro
wózek spacerowy dla bliźniąt mothercare,parasol (1156833664) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek bliźniaczy. OKAZJA!!! (1157647594) - Aukcje internetowe Allegro
BLIŻNIACZY WÓZEK GRACO+ FOLIA GRATIS (1149307113) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek spacerowy DUETTE włoskiej firmy Peg Perego (1157698688) - Aukcje internetowe Allegro
COSATTO DUO TRAVELLER (1158530086) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK BLIŻNIACZY 1 ZA 2 BABIDEAL+FOLIA (1133315502) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek bliźniaczy rok po roku ABC DESIGN STARLINE (1143333498) - Aukcje internetowe Allegro
wózek spacerowy dla bliźniąt mothercare,parasol (1156833664) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek bliźniaczy. OKAZJA!!! (1157647594) - Aukcje internetowe Allegro
BLIŻNIACZY WÓZEK GRACO+ FOLIA GRATIS (1149307113) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek spacerowy DUETTE włoskiej firmy Peg Perego (1157698688) - Aukcje internetowe Allegro
COSATTO DUO TRAVELLER (1158530086) - Aukcje internetowe Allegro
Saraa
Ja mam fotelik Hauck Zero plus , on ma takie same oceny w testach bezpieczenstwa ADAC jak Maxi Cosi ale jest o wiele tanszy i tez mozna go montowac do wielu wozkow np do spacerowek Haucka,Witajcie dziewczyny
teraz chcialabym cos z maxi cosi wiec jak macie jakies typy to bardzo prosze o rady.
?
Hauck Zero Plus Test Kindersitz
Ja piore w Persil Sensitiveja tez glownie w necie na allegro..w sklepie jeszcze nic nie kupilam oprocz kilku ciuszkow. dziewczyny nie pamietam czy pisalyscie o proszkach do prania ale mam pytanie w jakich pierzecie ciuszki maluchow?
Oj ty chyba masz udzialy w Biedronce:-)Ja też mam lovellę. Nie chcę znów promować Biedronki, ale wczoraj widziałam w reklamie, że lovella ma być (jest) tam w promocji chyba po 14.99 ;-)
Ja uzywam Lenor SensitiveJa tez kupiłam Lowele. A czy płyn do płukania tez kupujecie, czy wystarczy w proszku wyprac?
[ .
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Kerna ciężko powiedzieć bo każdy ma inne wymagania od wózków .Ja jak urodził się bartek kupiłam używany abc design i powiem ci że byłam bardzo zadowolona
reklama
Kasiona
Kerna ja odradzam ci duette- jest dosc dlugi i ciezko sie nim manewruje moim zdaniem..musisz przede wszystkim patrzyc na wage wozke i czy jest skretny, bo pozniej z dwojka maluchow na pokladzie ciezko ci bedzie, waga wozka plus dzieci i miesnie jak u pudziana pozniej