reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

dziewczyny, ktoras kiedys wpominala o poscieli AMY?mi sie tez bardzo podoba, ale tutaj nie mam okazji jej obejrzec "na zywo"...macie jakies doswiadczenia, chodzi mi przede wszystkim o jakosc?
Alcia, ja kupiłam pościel Amy sweet baby,ale jeszcze jej nie prałam. Wygląda świetnie i podobno ma wszystkie atesty-polski producent,żadna chińszczyzna.

reklama
hejka, mam posciel AMY-poszewka na podusie+na kołdre i wklad- czyli kolderka i podusia, dostałam wraz z kolyska. Juz jest wyprana i ubrana, jakosc dobra, pralam w 60 st. i prasowałam, nic sie nie skurczyła.

Hausfrau ja mam 56 3-kopertowe na dlugi rekaw i 2 kopertowe na krotki rekawek
w rozmiarze 62 mam 6 na kopertowych na dlugi rekaw. w rozmiarze 68 kupie juz przez glowke.

a ja bodziaczki kupywałam przez główkę, moja siostra takich używała i mówiła ze łatwo się je nakłada .
Mam tak pół na pół z długim i krótkim rękawkiem, i pół na pół rozmiarowo 56 i 62 . razem chyba ze 30 sztuk, nie wiem czy nie przesadziłam.

Dziewczyny doradźcie mi co do pościeli, przeszukiwałam allegro i wszystkie są jakieś naciapane, a ja lubie jednokolorowe, znalazłam coś takiego, cena przystepna , tylko że nie wiem czy ten ochraniacz na szczebelki nie jest za mały, doradźcie bo nie wiem czy zamawiac czy szukac dalej. 11-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją trzy GRATISY (1095452338) - Aukcje internetowe Allegro

chyba że macie jakieś linki do pościeli, widziałam taż gdzieś fajniutka ecru ale droga była strasznie więc odpuściłam :(

Ostatnia edycja:
reklama
a ja bodziaczki kupywałam przez główkę, moja siostra takich używała i mówiła ze łatwo się je nakłada .
Mam tak pół na pół z długim i krótkim rękawkiem, i pół na pół rozmiarowo 56 i 62 . razem chyba ze 30 sztuk, nie wiem czy nie przesadziłam.

Dziewczyny doradźcie mi co do pościeli, przeszukiwałam allegro i wszystkie są jakieś naciapane, a ja lubie jednokolorowe, znalazłam coś takiego, cena przystepna , tylko że nie wiem czy ten ochraniacz na szczebelki nie jest za mały, doradźcie bo nie wiem czy zamawiac czy szukac dalej. 11-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją trzy GRATISY (1095452338) - Aukcje internetowe Allegro

chyba że macie jakieś linki do pościeli, widziałam taż gdzieś fajniutka ecru ale droga była strasznie więc odpuściłam :(

Pościel śliczna!!! i w sumie dość bogaty zestaw. Co do ochraniacza to wydaje mi się, że jest to wymiar standardowy.

Do góry