reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

ogolnie ceny tych fajnych ciuszkow sa z kosmosu
ale jak rodzinka bedzie pytac co kupic, mozna poslac ich pod ten adres ;-):-D

Tobie troche trudniej.

reklama
dziewczyny ja to duzo ciuszkow pokupywalam w ciucholandi i powiem ze nie raz mozna trafic na super ciuszki i z dobrych firm.oprucz tego to mam po synku i siostre we wloszech ktora nie zapomina o siostrzencach

poczytalam i nie moge uwierzyc
kolekcja z pazdziernika na otwarcie sklepu, w dodatku w 100% cenie
to ma zachecic klientow?
bosszzzz to tylko w polsce moze sie zdarzyc

Po prostu taki ciciaty jest, no nie Mel :-D ??

Kombinezono-śpiworek, który kupiłam w 5-10-15 też jest taki "ciciaty" :-D .
A swoją drogą ktoś mi niedawno mówił, że nie jest zadowolony z rzeczy z 5-10-15, podobno po praniu się robią bylejakie... Przeciwnie do tych z H&M.... Macie jakeiś doświadczenia w tym zakresie??

ojjj tak
5 10 15
materiały sa kiepskie :-p i krzywo skrojone są ciuszki zazwyczaj
nijak mnie idzie prosto wyprasowac :eek:

a H&M jak dla mnie ok i fajnie, że mają troszkę większe ciuszki jak rozmiar wskazuje, bo na dłużej wystarcza :-D

ja lubie ciuszki z cicika
nie tylko dla dzieci
ale dla siebie :-D:-D:-D

ogolnie ceny tych fajnych ciuszkow sa z kosmosu

to prawda, ale ja wyczailam taki sklepik niedaleko, gdzie maja dzieciece ciuszki firmowe takie "z odrzutu" - bo lekko uszkodzone, albo zdekompletowane, czy cus. Ogolnie ostatnio zrobili wielka wyprzedaz i wszystkie sa po 1,5£:-)nawet kocyki fajne tam znalazlam z mothercare, ktore w sklepie chyba 9£ kosztuja:-)
juz tam kupe pieniedzy wydalam:-D

Kurczę, u mnie to nie ma żadnego takiego firmowego sklepu dziecięcego...do najbliższego mam 1,5h jazdy autem :baffled:
A te co są u nas to ceny sobie dają takie, jak te "firmowe", a wiadomo, że jakościowo wcale nie są rewelacyjne :no:

reklama
Ja z racji, że mieszkam 20 km od Wwy nie moge narzekać bo sklepów, centrów handlowych pod dostatkiem:tak: W Legionowie też nie jest źle pod tym względem:tak: Niedługo się wybiore na zakupy ale wiecie co? mam ochote kupic cos dla siebie, najbezpieczniej będzie zakupić jakąś bluzeczkę:)):tak:

Do góry