reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

Dzien dobry,

5 10 15 sie spiera szybko niestety
h&m jest lepsze pod tym wzgledem
ale i tak najlepsze moim zdaniem sa mothercare, early days i morris mouse
te rzeczy po Jasiu spokojnie zaloze Julkowi i zadal bedzie wygladac ladnie:tak:

reklama
Dzięki Anija za poradę doświadczonej Mamy :).

Ja mam sporo rzeczy różnych firm (także tych wymienionych przez Ciebie) po dzieciach kuzynki (przy okazji jeszcze zaliczyły inne dzieci a sądzę, że większość była z ciucholandów) i faktycznie niektóre są jak nówki ale to pewnie wynika z tego, że poza ewentualnym poplamieniem, takie leżące dziecko nie jest w stanie za bardzo "sponiewierać" ubrania ;).

Co do Mathercare to z tego co sie zdążyłam zorientować mieszkańcy Wawy (czyli m.in. Ty :) ) są uprzywilejowaniu bo macie tam chyba z 5 czy 6 sklepów a poza tym w Polsce jest jeden w Poznaniu i chyba Gdańsku. U nas na Śląsku nie ma żadnego.... Dziwne w sumie bo klientów pewnie by nie brakło pomimo wysokich cen. Ja bym pewnie nie omijała wyprzedaży bo wtedy to "naprawdę warto" ;). Np. siostra kupiła mi w Wawie 5pak skarpetek za 9 zł (z 29zł) czyli taniocha i 7pak body za 59 zł bardzo fajne w dotyku, takie mieciutkie (choć nie "ciciate" ;) ).

dokladnie, rzeczy z mothercare sa bardzo mile w dotyku i bardzo trwale
bardzo je lubie, ale oczywiscie tez glownie zaopatrujemy sie na wyprzedazach lub w allegro, na codzien to reaczej sporadycznie

szkoda że w tej naszej zabitej dechami częstochowie jest tylko 5-10-15:wściekła/y: mam nadzieje że wkońcu będzie H&M bo buduja jakąś galerie:tak: najbiższy H&M jest w Czeladzi chyba z 50km:wściekła/y:

ja mam ciuszki i z mothercare i z H&M i early days i z nexta i z gapa i z tesco;-)i jeszcze pare polskich firm, ktorych nie znam, wiec zobaczymy co sie bedzie jak sprawowac:-)ale tak na oko to next i gap mi sie najbardziej podobaja:-)zobaczymy, jak bedzie po kilku praniach...

next i gap sa super
ale w polsce nie ma, trzeba sprowadzac albo liczyc na zagraniczne ciocie :-)

chociaz chodza sluchy ze w tych zlotych ogrodach warszawskich co to je z taka pompa otwierali, ponoc jest sklep nexta
nie bylam wiec nie potwierdze, ale fajnie by bylo

reklama
Anija chyba faktycznie jest tam Next bo ogladalam stronki "tarasów" i jest ale nie wiem czy dla dzieci rzeczy też są. Poza tym ceny pewnie będą odjechane ;).

Do góry