reklama
Lajla83
Fanka BB :)
nie pamiętam ja kupiłam ostatnio szafę ale taką sypialnianąRoksi daj mi namiar na szafy wnękowe, o których kiedyś rozmawiałyście.
ewa0381
a jakiś adres na necie?nie pamiętam ja kupiłam ostatnio szafę ale taką sypialnianą
Lajla83
Ewa nie pamiętam jakiej firmy mam te meble katalog wywaliłam na paragonie nie mam firmy poszperam w necie może znajdę gdzieś link wklejałam dla madzikm poszukama jakiś adres na necie?
madzikm
Mamy lutowe'07
Ewa nie pamiętam jakiej firmy mam te meble katalog wywaliłam na paragonie nie mam firmy poszperam w necie może znajdę gdzieś link wklejałam dla madzikm poszukam
MMI CHC Sp. z o.o. - Flower
proszę
a w temacie zakupowym to postanowiłam o siebie zadbać i kupiłam dziś kila fajnych sweterków
Ostatnia edycja:
Lajla83
ooo właśnie dokładnie taka wstyd nie pamiętać co się kupiło 3 miesiące temu
zakupiłam dziś młodej baletki do biegania po mieszkaniu w sumie to takie jak ja mam do tańca czyli spód antypoślizgowy góra ma z różowego atłasu(mam czarne;-)) szkoda że nie było ciemniejszych bo zaraz wysmaruje
zakupiłam dziś młodej baletki do biegania po mieszkaniu w sumie to takie jak ja mam do tańca czyli spód antypoślizgowy góra ma z różowego atłasu(mam czarne;-)) szkoda że nie było ciemniejszych bo zaraz wysmaruje
A
Agutek
Gość
ja kiedys szukalam dla niej baletek ale niestety ma za male nogi jeszcze i nie bylo takich rozmiarow - moze za 3 lata ;-)
ewa0381
Mam do Was prośbę:-) Szukam zabawki w tym stylu MAŁA GARDEROBA - Zgadnij, kim będę? Sznurowanie (809428275) - Aukcje internetowe Allegro tylko drewnianej. Wiem, że takie coś jest ale nie mogę znaleźć, bo trzeba znać jeszcze jakąś nazwę;-) Może macie coś takiego?
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ewa, w Tchibo jest coś takiego
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Debiutantko czyli można zrezygnować z kilku "gratisów" tylko trzeba rezygnację z każdego zgłosić oddzielnie? Wzięłabym n ale obawiam się właśnie potem rachunków ponad 100 złotowych.
Dziewczyny nie ma zadnego problemu z rezygnacja z pakietow.Dzwoniac na infolinie nalezy tylko dokładnie powiedziec z jakich opcji dodatkowych/kanałów rezygnujemy(i jeszcze mozna zrezygnowac z drogiego VOD).Rezygnacja obowiazuje od nastepnego okresu rozliczeniowego.Nie robia zadnych problemów.