reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Ja z racji, że mieszkam 20 km od Wwy nie moge narzekać bo sklepów, centrów handlowych pod dostatkiem:tak: W Legionowie też nie jest źle pod tym względem:tak: Niedługo się wybiore na zakupy ale wiecie co? mam ochote kupic cos dla siebie, najbezpieczniej będzie zakupić jakąś bluzeczkę:)):tak:

albo kolczyki :-D

ale wiecie co? mam ochote kupic cos dla siebie, najbezpieczniej będzie zakupić jakąś bluzeczkę:)):tak:

Ja mam straszną ochotę na takie babskie zakupy i już sie nie mogę doczekać czasu kiedy zgubię wszystkie kilogramiki i wybiorę się na szaleństwo zakupowe. Mąż obiecał, że dostaję pulę dla siebie i mogę robić z nią co chcę hehe....już nie mogę się doczekać!!!!!;-) :-)

jak mam rozcięczyć ten spirytus:confused: mam go rozrobić z wodą zwykłą czy przegotowaną:confused: :confused: :confused:

Roksi23 może poczekaj jeszcze z rozieńczaniem a jak będziesz w szpitalu to spytasz położną, która będzie najlepiej wiedziała. Ja w ogóle nie będę rozcienczać bo nam położna w szkole rodz. powiedziała, że jak długo pracuje to stosują 90% spirytus i jeszcze sie nie zdarzyło, żeby cos się dziecku stało.

Roksi23 może poczekaj jeszcze z rozieńczaniem a jak będziesz w szpitalu to spytasz położną, która będzie najlepiej wiedziała. Ja w ogóle nie będę rozcienczać bo nam położna w szkole rodz. powiedziała, że jak długo pracuje to stosują 90% spirytus i jeszcze sie nie zdarzyło, żeby cos się dziecku stało.

A ja kupiłam w aptece jałowe gaziki nasączone już 70% spirytusem. Mam nadzieje że będą dobre :tak:
Dzisiaj kupiłam wanienkę (do wyboru miałam małą i dużą - wybrałam tą większą), wkład do wanienki z gąbki, majtki z siatki i biustonosz do karmienia. Miseczki troche duże ale może mi sie biust troche powiększy :baffled:
Czekam jeszcze tylko na wkładki laktacyjne wielokrotnego użytku firmy AVENT. nie było w hurtowni, będą w przyszłym tygodniu. Mam nadzieje że doczekam :laugh2:)

A ja kupiłam w aptece jałowe gaziki nasączone już 70% spirytusem. Mam nadzieje że będą dobre :tak:
Dzisiaj kupiłam wanienkę (do wyboru miałam małą i dużą - wybrałam tą większą), wkład do wanienki z gąbki, majtki z siatki i biustonosz do karmienia. Miseczki troche duże ale może mi sie biust troche powiększy :baffled:

ja tez mam taka nadzieje:-Dbo kupilam takie, ze mam troche luzu:eek:ale podobno powinno sie tak robic, tylko jak ja mam stwierdzic o ile mi sie biust powiekszy:confused::laugh2:

ja kupiłam gacie bawełniane :eek: nie lubie innych jak stringi no ale cóz :-p

kupiłam podkłady i wkłady poporodowe oraz wkładki laktacyjne chicco
polecam, te bawełniane lepią się do sutków :-p
a te chicco są super !

reklama
Ja nie mam jeszcze stanika do karmienia, nic mi się nie podoba. Zapewne są wygodne, ale jeszcze nie zdecydowałam się na zakup.

Co myślicie o laktatorze? Ostatnio młoda mamusia radziła mi, żebym go kupiła, bo jest niezbędny jak jest nawał pokarmu. Czyli będzie mi potrzebny na raz, albo i nie? A Wy kupiłyście? Jaki?

Do góry