T
tigger
Gość
a gdzie ten magiczny sklep jest?
w Londynie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a gdzie ten magiczny sklep jest?
Ja z racji, że mieszkam 20 km od Wwy nie moge narzekać bo sklepów, centrów handlowych pod dostatkiem W Legionowie też nie jest źle pod tym względem Niedługo się wybiore na zakupy ale wiecie co? mam ochote kupic cos dla siebie, najbezpieczniej będzie zakupić jakąś bluzeczkę)
ale wiecie co? mam ochote kupic cos dla siebie, najbezpieczniej będzie zakupić jakąś bluzeczkę)
jak mam rozcięczyć ten spirytus mam go rozrobić z wodą zwykłą czy przegotowaną
Roksi23 może poczekaj jeszcze z rozieńczaniem a jak będziesz w szpitalu to spytasz położną, która będzie najlepiej wiedziała. Ja w ogóle nie będę rozcienczać bo nam położna w szkole rodz. powiedziała, że jak długo pracuje to stosują 90% spirytus i jeszcze sie nie zdarzyło, żeby cos się dziecku stało.
A ja kupiłam w aptece jałowe gaziki nasączone już 70% spirytusem. Mam nadzieje że będą dobre
Dzisiaj kupiłam wanienkę (do wyboru miałam małą i dużą - wybrałam tą większą), wkład do wanienki z gąbki, majtki z siatki i biustonosz do karmienia. Miseczki troche duże ale może mi sie biust troche powiększy