reklama
debiutantka
Marcówka 2007
Własnie znalazłam dyskusję "na temat":
Gazeta.pl : Forum : Zakupy
A a propos rodzinki, to mam siostrę "na zesłaniu" w Wawie wiec jak coś to mogę ją podesłać .
Gazeta.pl : Forum : Zakupy
A a propos rodzinki, to mam siostrę "na zesłaniu" w Wawie wiec jak coś to mogę ją podesłać .
M
Melanie
Gość
Po prostu taki ciciaty jest, no nie Mel ??
Kombinezono-śpiworek, który kupiłam w 5-10-15 też jest taki "ciciaty" .
A swoją drogą ktoś mi niedawno mówił, że nie jest zadowolony z rzeczy z 5-10-15, podobno po praniu się robią bylejakie... Przeciwnie do tych z H&M.... Macie jakeiś doświadczenia w tym zakresie??
ojjj tak
5 10 15
materiały sa kiepskie i krzywo skrojone są ciuszki zazwyczaj
nijak mnie idzie prosto wyprasowac
a H&M jak dla mnie ok i fajnie, że mają troszkę większe ciuszki jak rozmiar wskazuje, bo na dłużej wystarcza
ja lubie ciuszki z cicika
nie tylko dla dzieci
ale dla siebie
T
tigger
Gość
ogolnie ceny tych fajnych ciuszkow sa z kosmosu
to prawda, ale ja wyczailam taki sklepik niedaleko, gdzie maja dzieciece ciuszki firmowe takie "z odrzutu" - bo lekko uszkodzone, albo zdekompletowane, czy cus. Ogolnie ostatnio zrobili wielka wyprzedaz i wszystkie sa po 1,5£:-)nawet kocyki fajne tam znalazlam z mothercare, ktore w sklepie chyba 9£ kosztuja:-)
juz tam kupe pieniedzy wydalam
A
Agutek
Gość
Kurczę, u mnie to nie ma żadnego takiego firmowego sklepu dziecięcego...do najbliższego mam 1,5h jazdy autem
A te co są u nas to ceny sobie dają takie, jak te "firmowe", a wiadomo, że jakościowo wcale nie są rewelacyjne
A te co są u nas to ceny sobie dają takie, jak te "firmowe", a wiadomo, że jakościowo wcale nie są rewelacyjne
debiutantka
Marcówka 2007
Z ciekawości obejrzałam sobie co można w angielskim NEXT kupić i byłoby w czym wybierać ...
NEXT Directory Online : Childrenswear : Newborn : Clothing
NEXT Directory Online : Childrenswear : Newborn : Clothing
reklama
Ja z racji, że mieszkam 20 km od Wwy nie moge narzekać bo sklepów, centrów handlowych pod dostatkiem W Legionowie też nie jest źle pod tym względem Niedługo się wybiore na zakupy ale wiecie co? mam ochote kupic cos dla siebie, najbezpieczniej będzie zakupić jakąś bluzeczkę)