reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

ogolnie ceny tych fajnych ciuszkow sa z kosmosu
ale jak rodzinka bedzie pytac co kupic, mozna poslac ich pod ten adres ;-):-D

Tobie troche trudniej.

reklama
dziewczyny ja to duzo ciuszkow pokupywalam w ciucholandi i powiem ze nie raz mozna trafic na super ciuszki i z dobrych firm.oprucz tego to mam po synku i siostre we wloszech ktora nie zapomina o siostrzencach

poczytalam i nie moge uwierzyc
kolekcja z pazdziernika na otwarcie sklepu, w dodatku w 100% cenie
to ma zachecic klientow?
bosszzzz to tylko w polsce moze sie zdarzyc

Po prostu taki ciciaty jest, no nie Mel :-D ??

Kombinezono-śpiworek, który kupiłam w 5-10-15 też jest taki "ciciaty" :-D .
A swoją drogą ktoś mi niedawno mówił, że nie jest zadowolony z rzeczy z 5-10-15, podobno po praniu się robią bylejakie... Przeciwnie do tych z H&M.... Macie jakeiś doświadczenia w tym zakresie??

ojjj tak
5 10 15
materiały sa kiepskie :-p i krzywo skrojone są ciuszki zazwyczaj
nijak mnie idzie prosto wyprasowac :eek:

a H&M jak dla mnie ok i fajnie, że mają troszkę większe ciuszki jak rozmiar wskazuje, bo na dłużej wystarcza :-D

ja lubie ciuszki z cicika
nie tylko dla dzieci
ale dla siebie :-D:-D:-D

ogolnie ceny tych fajnych ciuszkow sa z kosmosu

to prawda, ale ja wyczailam taki sklepik niedaleko, gdzie maja dzieciece ciuszki firmowe takie "z odrzutu" - bo lekko uszkodzone, albo zdekompletowane, czy cus. Ogolnie ostatnio zrobili wielka wyprzedaz i wszystkie sa po 1,5£:-)nawet kocyki fajne tam znalazlam z mothercare, ktore w sklepie chyba 9£ kosztuja:-)
juz tam kupe pieniedzy wydalam:-D

Kurczę, u mnie to nie ma żadnego takiego firmowego sklepu dziecięcego...do najbliższego mam 1,5h jazdy autem :baffled:
A te co są u nas to ceny sobie dają takie, jak te "firmowe", a wiadomo, że jakościowo wcale nie są rewelacyjne :no:

reklama
Ja z racji, że mieszkam 20 km od Wwy nie moge narzekać bo sklepów, centrów handlowych pod dostatkiem:tak: W Legionowie też nie jest źle pod tym względem:tak: Niedługo się wybiore na zakupy ale wiecie co? mam ochote kupic cos dla siebie, najbezpieczniej będzie zakupić jakąś bluzeczkę:)):tak:

Do góry