reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Poduszka pod główkę? Napewno nie! Ewentualnie podnieść troche nóżki łóżeczka od strony główki lub ruchomą część w wózku - jeśli ma taką opcję:tak:

A ze szpitala pewnie odbiorę małego jeszcze w kombinezorku, chyba, że trafie na wiosnę;-)

reklama
No to tej poduszki nie będę póki co w ogóle używać. Nawet nie sprawdzalam jaka jest ta z Feretti bo na razie mam co innego w łóżeczku.

A swoją drogą jak sobie pomyślę, że być może już za parę / paręnaście dni te wszystkie "sprzęty" zaczną być użytkowane to WIERZYĆ MI SIE NIE CHCE :szok: !!

noooo to poprasowałam pierwszą turę ciuszków :tak:
te najmniejsze mam już przyszykowane do spakowania do torby :tak:
jeszcze muszę poszukać gdzie schowałam te maleńkie skarpetki :dry:
i taki maleńki dresik z "cicika" :-D
wiecie co to "cicik" ? :-D

we wtorek jeszcze kupie art higieniczne i będę gotowa do ....
nie napisze do czego, bo wiecie.... chce w marcu :-):-):-)

kamilas ładne te ciuszki :tak::tak::tak:

Dziewczyny a co robicie z pościelą do wózka?? NIe pamiętam żebyśmy przerabiały ten temat (być może cos mi umknęło...).
Przed chwila oglądałam zdjecia lutowych dzieciaczków i były tez w wózkach. Widziałam, że dzieci leżały na poduszkach w wózku... Z tego co już omawiałyśmy małe dziecko nie powinno miec poduszki ale z drugiej strony jakoś tak "łyso" w wózku ....
To kupować czy nie??

Ja mam poduszkę do wózka, bo dostałam od koleżanki. Ale na początku nie będę jej używać :happy:

reklama
:-D to jest taki milutki włochaty materiał
taki cicik :-D

Po prostu taki ciciaty jest, no nie Mel :-D ??

Kombinezono-śpiworek, który kupiłam w 5-10-15 też jest taki "ciciaty" :-D .
A swoją drogą ktoś mi niedawno mówił, że nie jest zadowolony z rzeczy z 5-10-15, podobno po praniu się robią bylejakie... Przeciwnie do tych z H&M.... Macie jakeiś doświadczenia w tym zakresie??

Do góry