reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

Poduszka pod główkę? Napewno nie! Ewentualnie podnieść troche nóżki łóżeczka od strony główki lub ruchomą część w wózku - jeśli ma taką opcję:tak:

A ze szpitala pewnie odbiorę małego jeszcze w kombinezorku, chyba, że trafie na wiosnę;-)

reklama
No to tej poduszki nie będę póki co w ogóle używać. Nawet nie sprawdzalam jaka jest ta z Feretti bo na razie mam co innego w łóżeczku.

A swoją drogą jak sobie pomyślę, że być może już za parę / paręnaście dni te wszystkie "sprzęty" zaczną być użytkowane to WIERZYĆ MI SIE NIE CHCE :szok: !!

noooo to poprasowałam pierwszą turę ciuszków :tak:
te najmniejsze mam już przyszykowane do spakowania do torby :tak:
jeszcze muszę poszukać gdzie schowałam te maleńkie skarpetki :dry:
i taki maleńki dresik z "cicika" :-D
wiecie co to "cicik" ? :-D

we wtorek jeszcze kupie art higieniczne i będę gotowa do ....
nie napisze do czego, bo wiecie.... chce w marcu :-):-):-)

kamilas ładne te ciuszki :tak::tak::tak:

Dziewczyny a co robicie z pościelą do wózka?? NIe pamiętam żebyśmy przerabiały ten temat (być może cos mi umknęło...).
Przed chwila oglądałam zdjecia lutowych dzieciaczków i były tez w wózkach. Widziałam, że dzieci leżały na poduszkach w wózku... Z tego co już omawiałyśmy małe dziecko nie powinno miec poduszki ale z drugiej strony jakoś tak "łyso" w wózku ....
To kupować czy nie??

Ja mam poduszkę do wózka, bo dostałam od koleżanki. Ale na początku nie będę jej używać :happy:

reklama
:-D to jest taki milutki włochaty materiał
taki cicik :-D

Po prostu taki ciciaty jest, no nie Mel :-D ??

Kombinezono-śpiworek, który kupiłam w 5-10-15 też jest taki "ciciaty" :-D .
A swoją drogą ktoś mi niedawno mówił, że nie jest zadowolony z rzeczy z 5-10-15, podobno po praniu się robią bylejakie... Przeciwnie do tych z H&M.... Macie jakeiś doświadczenia w tym zakresie??

Do góry