reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

ja te puzzle miałam przy starszaku - bo też dywanów nie było, ale wszystkie wydałam i w sumie takie średnie zdanie o nich mam - poza tym potem wybuchła afera o toksynach w tych puzzlach - te tańsze puzzle je miały, wyróżniał je też intensywny, nieprzyjemny zapach (który dało się wywietrzyć) także uważajcie na te śmierdzące puzzle bo to mogą byc te z toksynami (na allegro pewnie ten syf jeszcze można dostać)
a i utrzymanie w czystości też średnio - one trochę elektryzują i przyciągają szczególnie drobne włosy - generelnie wtedy są ble:confused2:

reklama
puzzle sa super też widziałam je u Gabi i u mojej koleżanki -tez zakupie bo dywanów u mnie brak :-)
a na allegro są i tansze i droższe-cholera wie na co patrzec

skunkanka tak na allegro kupiłam krzesełko

A z tymi puzzlami to super pomysł. Moja córa ma ale z obrazkami i tam jest dużo małych elementów, więc dla młodego nie bardzo. Może tez kupię takie jak skunkanka

U nas puzzle są niezbędne - kocyk mu się zwija, zresztą go nie starcza:-p a co gorsza, strasznie ciągnie po ziemi. Mamy panele, ze względu na koty, dziadek pali w piecu jak mu się przypomni - więc musimy miec podłogową izolację...

A ja mam dywany, więc koc na nim super leży i nic się nie zwija.
Polecam jednak pianki - teraz mam je w kuchni na kaflach. Jak gotuję obiad to Agatka się po nich kula.
Przy Ani najlepiej się sprawdzały jak już umiała raczkować i chodzić - pełnił funkcję płotku - osłony dla sprzętu - video, DVD.
Moje kupiłam 3 lata temu. Mam takie całe - bez żadnych elementów do wyjmowania. Jak się je poskłada to wychodzi cała bajka - obrazki + tekst (po angielsku) - o zającu i żółwiu.

wiecie co i jednak kupiłam ten z odpinanym dołem, kolor 13 chaber+ bąbelki
SUPER ŚPIWOREK ŚPIWÓR 3 W 1 POLAR 110cm 31 KOLR (753419689) - Aukcje internetowe Allegro
jak juz przyjdzie to dam znac czy wart ceny:)
jakos bardziej mi sie podobał:-)
Tak bardzo fajne patent :tak:, a kolorystyka spiworkow bardzo ciekawa. Ja dokupie do spacerówki osłonkę w firmowym sklepie a jak bedzie malo taki wlasnie spiworek, bo wiekszych spiworkow Deltim nie posiada.

ja te puzzle miałam przy starszaku - bo też dywanów nie było, ale wszystkie wydałam i w sumie takie średnie zdanie o nich mam - poza tym potem wybuchła afera o toksynach w tych puzzlach - te tańsze puzzle je miały, wyróżniał je też intensywny, nieprzyjemny zapach (który dało się wywietrzyć) także uważajcie na te śmierdzące puzzle bo to mogą byc te z toksynami (na allegro pewnie ten syf jeszcze można dostać)
a i utrzymanie w czystości też średnio - one trochę elektryzują i przyciągają szczególnie drobne włosy - generelnie wtedy są ble:confused2:
Nie mialam wczesniej puzzli, mamy w domu wykladziny a do tego moje starsze dzieci malo raczkowały - Misia chodziła już w wieku 9 miesiecy, a Szymka raczkujacego nie kojarze za długo. Wiec tylko grat niepotrzebny by sie z tego zrobił. A do tego kot i jego włosy - jakbym mialasie bawićw czyszczenie kazdegi puzzla osobno - chyba bym zwariowala :-p, a tak wystarczy dokladnie podlogę odkurzyc .

reklama
wiecie co i jednak kupiłam ten z odpinanym dołem, kolor 13 chaber+ bąbelki
SUPER ŚPIWOREK ŚPIWÓR 3 W 1 POLAR 110cm 31 KOLR (753419689) - Aukcje internetowe Allegro
jak juz przyjdzie to dam znac czy wart ceny:)
jakos bardziej mi sie podobał i jeszcze jednym argumentem było to ze moja mama powiedziała że pół kwoty dołoży jako prezent z okazji poł roczku dla Mateuszka :-)
zgapilam od Ciebie ten spiworek, ale fajny sie wydaje i te otworki na pasy. Mam nadzieje ze dzieki temu Hani w spacerówce nie bedzie tak bardzo wiało i nie bede musiała ja bardzo grubo ubierac :)):eek::eek:

Do góry