reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Jakieś tu pustki świeca na naszym wątku.
Mało kto tu już zagląda.JA jak wchodzę i widzę ze nic nie jest napisane nowego to nie chce mi się nic pisać.
Ale jakiś czas temu już przerabiałyśmy taka pustkę pamiętam że tylko Shilla i Ja pisałyśmy.
Pozdrawiam was dziewczyny.
Jakieś tu pustki świeca na naszym wątku.
Mało kto tu już zagląda.JA jak wchodzę i widzę ze nic nie jest napisane nowego to nie chce mi się nic pisać.
Ale jakiś czas temu już przerabiałyśmy taka pustkę pamiętam że tylko Shilla i Ja pisałyśmy.
Pozdrawiam was dziewczyny.
annaoxi
mama Kingusi
Cześć dziewczyny! pamiętacie nas jeszcze? sorki, ze się nie odzywam, ale kurcze u nas się nic nie dzieje i nie mam o czy pisać. Dopiero dziś po długim czasie weszłam tutaj i jakies dziwne to forum sie zrobiło, normalnie nie potrafię go obsługiwać
Melduję uprzejmie, że będziemy u Was najprawdopodobniej przez pierwszy tydzien maja, możecie rezerwować jakąś chińską Nafnia, mam nadzieję że nie wyjeżdżacie i spotkamy się tym razem.
Pozdrowionka!!!
Melduję uprzejmie, że będziemy u Was najprawdopodobniej przez pierwszy tydzien maja, możecie rezerwować jakąś chińską Nafnia, mam nadzieję że nie wyjeżdżacie i spotkamy się tym razem.
Pozdrowionka!!!
ynka78
mama Wiktorii
Hej no to czekamy na ciebie Aniu z niecierpliwością
nafnia
Fanka BB :)
annaoxi fajnie ze przyjezdzasz, tym razem nigdzie nie jedziemy i musimy koniecznie sie spotkac,
u nas w sumie tez nic sie nie dzieje, ale widze ze chyba przemeczenie wiosenne dalo wszystkim w kosc i kazda nawet jesli tu zaglada to i tak nic nie pisze
pozdrawiam
u nas w sumie tez nic sie nie dzieje, ale widze ze chyba przemeczenie wiosenne dalo wszystkim w kosc i kazda nawet jesli tu zaglada to i tak nic nie pisze
pozdrawiam
reklama
Podziel się: