reklama
ada1989
Mama Konradka :)
a my wczoraj zakupilismy w koncu krzeselko do karmienia, najzwyklejsze bez zadnych bajerowale i tak fajne
Compact Travel Highchair in Jelly Tot - Babies R Us - Britain's greatest toy store
gabi ale wam sie udalo!!:-) ja tez tak chce
Compact Travel Highchair in Jelly Tot - Babies R Us - Britain's greatest toy store
gabi ale wam sie udalo!!:-) ja tez tak chce
aha83
kwietniówka '09
ada super to krzesełko.... ja wlasnie takie prosciutkie kupilabym, bo malo miejsca i fajnie sie sklada.
Ale jakos narazie nie mam glowy do szukania czegokolwiek ;-);-)
Ale jakos narazie nie mam glowy do szukania czegokolwiek ;-);-)
ada1989
aha no ja tez uwazam ze bajery nie potrzebne, a malo miejsca zajmuje:-) gdyby nie ja to nigdy krzeselka by nie bylo bo moj M uwaza ze to niepotrzebne tylko nie zwazyl na to ze ja ciagle Kondzia karmie
My w takie się zaopatrzymy
CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka
CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka
gosiakma
mama kluseczka:)
wiecie co dziewczyny i dostałam ten śpiworek zimowy
jest śliczny i cieplutki i naprawde wielgasny. jesli ktos ma taka mniejsza spacerowke to rzeczywiscie moze byc za długi w koncu to 110 cm, ale jestem zadowolona:-) do mojego wozka jak znalazl
jest śliczny i cieplutki i naprawde wielgasny. jesli ktos ma taka mniejsza spacerowke to rzeczywiscie moze byc za długi w koncu to 110 cm, ale jestem zadowolona:-) do mojego wozka jak znalazl
wiecie co dziewczyny i dostałam ten śpiworek zimowy
no 110 ale ta koncowka jest odpinana wiec mozna skrocic w rzie potrzeby do 85. a spiworek super, tez jestem zadowolona, choc uwazam ze na znurkach gdzie są ściągacze te zatyczki, ktore maja trzymac koncowki sznurka są niebezpieczne, bo się sciagaja i je pozdjemowałam co by hanka ich nie zjadla
marys16
Fanka BB :)
A stabilny jest to krzesełko? Chodzi mi o to czy jak mały siedzi i się w nim wierci to ona tam się nie rusza? Bo te nóżki takie cieniutkie i boje się ze nie stabilne. A tez zastanawiałam się nad takim. Bo tak jak piszesz mało miejsca zajmuje.aha no ja tez uwazam ze bajery nie potrzebne, a malo miejsca zajmuje:-) gdyby nie ja to nigdy krzeselka by nie bylo bo moj M uwaza ze to niepotrzebne tylko nie zwazyl na to ze ja ciagle Kondzia karmie
Ja też kupiłam śpiworek. Ale 90cm. Bo pomyślałam ze na ten sezon taki będzie idealny. A za rok to mam ochraniacz na nogi co był w komplecie z wózkiem.
ada1989
marys jak na takie cienkie nozki jest stabilne, nie buja sie ani nica maly nie zsuwa sie na boki na razie byl w szoku bo pierwszy raz w takim czyms siedzial:-)ale wygodnie mu bylo, zadowolony jest, po zlozeniu to krzeselko robi sie plaskie na ok 15-20 cm poza tym bardzo latwo sie rozkreca jezeli chodzi o podroze
Ostatnia edycja:
reklama
A próbowałaś może świec artystycznych? Albo kieliszków z ich imionami?a z innych zakupów, to muszę wymyśleć prezent dla teściów (oboje kończą w tym tyg. 60 lat) i zupełnie nie wiem, co im kupić. Są z gatunku tych osób, co to żyją skromnie, nic nie potrzebują, a wszystko i tak najchętniej oddaliby dzieciom. MOże któraś z Was ma jakiś pomysł?
Oryginalna Świeca z imieniem bliskiej Ci osoby (755943031) - Aukcje internetowe Allegro
KIELISZKI PREZENT NA ŚLUB WESELE ROCZNICE (739500978) - Aukcje internetowe Allegro