reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

dziewczyny doradzcie cos bo zwariuje juz sama nie wiem...:zawstydzona/y:
jednak kupuje spiworek do wózka bo wybieramy sie do dziadków M żeby w koncu zobaczyli prawnuka. Nie chce mi sie w daleka podroz ciągnąć wiekszego wózka wiec jade z taka lzejsza spacerówka chicco i nie mam do niej okrycia na nózki wiec chcialabym ten spiworek.
Tylko sama nie wiem jaki rozmiar a raczej jaka wersje wybrac ogolnie Mati to duży i długi chłop, wiec chciałabym w rozmiarze 110 cm tylko zastanawiam sie czy cos w tym stylu bez odpinanego dołu
ŚPIWOREK Z POLAREM - 110 cm - PROMOCJA !!! (749843791) - Aukcje internetowe Allegro
czy taki z odpinanym dołem
SUPER ŚPIWOREK ŚPIWÓR 3 W 1 POLAR 110cm 31 KOLR (753419689) - Aukcje internetowe Allegro

bo czy taki z odpinanym dołem mi sie przyda jeszcze?ogolnie jest fajniejszy,ale nie wiem czy jest sens go kupywac bo czy ta krótsza wersja jeszcze długo by mi służyła? :no: a nie chce bezsensu wydac kasy...
no i chyba z polaru lepszy? bo wydaje mi sie ze w tej owczej wełnie to sie dziecko zagotuje...
help

reklama
ja mam śpiworek w pierwszej wersji....jest bardzo ciepły i jak ma być tylko do spacerówki to pierwszy lepszy.....Powiedzcie na co komu do auta śpiworek z owczą wełną....maluchem jeżdzi czy co???I jaką masz pewność że w krótszą wersję się zmieści.....To moja opinia,ale decyzja należy do ciebie:tak::tak::tak:

.....Powiedzcie na co komu do auta śpiworek z owczą wełną....maluchem jeżdzi czy co???
:laugh2: Dobre z tym maluchem. No, ostatecznie mogłby być poldek :-p

Ja kupiłam spiworek razem z wózeczkiem - jest bardzo fajny, całkowicie rozsuwany i dziekiemu pod koniec lata zabierała do wózeczka tylko sam dół. Podobny do tego ale wzór inny i kolor. Na razie używałam w gondolce i nie wiem czy bedzie pasował do spacerówki. Pewnie za miesiąc się przesiądziemy, to się okaże ;-).
Najbardziej podoba mi się łatwo zmywalna powierzchnia spiworka i milutkie polarowe wnętrze. Nasz jest bardzo ciepły :-).

A ja kupiłam dla Igora takie krzesełko. Jest zachwycony, bo bardzo lubi pomarańczowy kolor.

Załączniki

• PA030003.jpg
    PA030003.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 83
  • PA030004.jpg
    PA030004.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 65
gosiakma ja za pierwszym śpiworkiem jestem.
Po dzisiejszym spacerze doszłam do wniosku ze tez chyba zainwestuje w śpiworek. Bo ten ochraniacz co mam na nogi to tylko dla dzieci siedzących jest. a kocyk dziś przez wietrzysko cały czas nam zwiewało. Wiec chyba śpiworek będzie najlepszym rozwiązaniem. Ale nie wiem jaką długość kupić. Bo 110cm to u mnie aż za spacerówkę będzie wystawał. 100 cm to już duży.

Asia100 super krzesło! Będę kupować bardzo podobne a może nawet to takie same. Tylko w innych kolorach

heja laski!!!

chce kupic takie puzzle piankowe na podłoge i wlasnie nie wiem czy porywac sie na takie drogie czy te tansze tez sie sprawdzaja. Moze ktoras z Was ( widzialam ze Gabi ma :-):-):-) dla Ani ) moglaby mi jakiegos linka podac z polecenia, to Filipkowi zamowie ;-)

Hej Gosiaczek,chyba ten pierwszy.Hmm,moze ja się też za spiworkiem rozejrzę?Dla syna nie mialam i przeżyliśmy:sorry:
Aha,no ja puzzle kupowałam 4 lata temu:szok:ja naprawdę polecam.Bo koc się ściąga.Dywanów nie mamy,bo alergicy.To jest cieplutkie,miękkie (jak głową przywalić),łatwo się demontuje i łatwo myje.Jak kupowałam to szukałam jak największych (moje mają 32x32cm) i żeby malych elementów nie miały.Ja mam cyfry,najmniejszy jest środek ma "8"ok.6 cm (super gryzak z tego jest).
Ja mam chyba 4-5 paczek,tak na pół pokoju:-D

Sprawdziłam na allegro,jejku dużo tych puzzli.Wtedy takiego wyboru nie było.Ja mam chyba takie tańsze.Naprawdę sie sprawdzają,a używane hmm z 2,5 roku były.Nie ma śladów używania praktycznie.Dla mnie najważniejszy był rozmiar i brak malych elementów.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heja laski!!!

chce kupic takie puzzle piankowe na podłoge i wlasnie nie wiem czy porywac sie na takie drogie czy te tansze tez sie sprawdzaja. Moze ktoras z Was ( widzialam ze Gabi ma :-):-):-) dla Ani ) moglaby mi jakiegos linka podac z polecenia, to Filipkowi zamowie ;-)
tak jak napisała gabi ja też szukam dużych puzzli piankowych bez małych elementów no i jak się da to grubych (też są różne) póki co duże i grube widziałam tylko w smyku i na allegro chyba muszę się dokładnie przyjrzeć

reklama
Do góry