reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Nadii, ale dziadek się rzucił. Śliczne :tak:. Serię Zen widziałam na jakimś filmiku i całkowicie rozwalił mnie zestaw huśtawka-leżaczek w jednym. Kołysało toto wzdłuż i w szerz, a leżaczek dodatkowo można było zdjąc i mieć osobno - jednym słowem full wypas :cool2:

Moje krzesełko do karmienia z bujaczkiem to też był świetny pomysł. Fakt - trochę droższe niż inne bez tego bujania, ale jestem bardzo zadowolona. Julcia też bardzo lubi w nim siedziec, a przy bujaniu się pięknie cieszy. Krzesełko kupowałam w hurtowni, wiec i tak zaplacilam mniej - do tego bez kosztów wysylki :-)

Załączniki

• CSC_1789a.jpg
    CSC_1789a.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 62
piękne macie te krzesełka! i pewnie super służą:tak:
ja sie nie zdecydowałam, bo w planach mamy przeprowadzke do własnego M, a tu już nie ma na nic miejsca - ledwo przeciskamy się między wózkiem, lożeczkiem, matą, leżaczkiem i innym dzieciowym ustrojstwem:-D
my się karmimy w systemie: na leżaczek-bujaczek zarzucam podkład higieniczny z belli (1,5 zł, wielokrotny), dzięki czemu nie piorę non stop pokrowca, na dziecia zarzucam ubranko do karmienia z Ikei i szalejemy :eek::-D. jak cyknę fotkę "pokarmienną", to Wam pokażę.

co do pianek na podłogę - znalazła może któraś komplet alfabet +cyferki w tych dużych rozmiarach (30x30 cm)? bo w sumie taki najchętniej bym kupiła

a z innych zakupów, to muszę wymyśleć prezent dla teściów (oboje kończą w tym tyg. 60 lat) i zupełnie nie wiem, co im kupić. Są z gatunku tych osób, co to żyją skromnie, nic nie potrzebują, a wszystko i tak najchętniej oddaliby dzieciom. MOże któraś z Was ma jakiś pomysł?

Gabi... żartujesz:szok:
nie sadzilam ze ludzie takie rzeczy wywalaja na smietnik tymbardziej za taka kase...:szok: pewnie komuś sie nie chciało reperować.
znajac mnie to bym sie starala naprawić, a nawet jakby nie mozna było to strasznie by mi było szkoda wyrzucic...
masz farta kobietko :-)

Serio znalazł na śmietniku,jak w ciąży byłam.Fakt naklął się nad tymi kabelkami.Ale działa.I nie zniszczona praktycznie jak nowa:-D

reklama
Do góry