reklama
Witam wszystkie mamy i przyszle mamy.Mam pytanie,czy ktoras z was zna polskiego ginekologa ktory przyjmuje w Nottingham?Bardzo prosze o pomoc.Jestem w 6 tc,wczoram zaczelam krwawic,bylam dzis u lekarza,oczywiscie rozlozyl tylko rece i kazal przyjsc za tydz.!Strasznie sie martwie.Jest to moja druga ciaza,5 m-cy temu poronilam bedac w 7 tc..Z gory dziekuje za pomoc.
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
W sumie ten niedzielny snieg troche nam plany pokrzyzowal bo mielismy jechac do jaskin.Ale w sobote bylismy na farmie Manor Farm - polecam jak jeszcze tam nie byliscie.Czysciutko,mnustwo przestrzeni do oblatania i zwierzeta czysciutkie i piekne.I jeszcze sowy z calego swiata.Pozniej pojechalismy jeszcze na kurza ferme gdzie sami zbieralismy swiezutkie jajka:-)i jak gabids - udala sie wycieczka?
ja jednak dalam rade i obylo sie bez zoladkowych sensacji..
pozdrawiam.
A i jeszcze na tej kurzej fermie widzielismy owieczki ktore urodzily sie tuz przed naszym przyjsciem:-)
Oj ja nie pomoge bo nie znam polskiego ginekologa w nottingham:-(Witam wszystkie mamy i przyszle mamy.Mam pytanie,czy ktoras z was zna polskiego ginekologa ktory przyjmuje w Nottingham?Bardzo prosze o pomoc.Jestem w 6 tc,wczoram zaczelam krwawic,bylam dzis u lekarza,oczywiscie rozlozyl tylko rece i kazal przyjsc za tydz.!Strasznie sie martwie.Jest to moja druga ciaza,5 m-cy temu poronilam bedac w 7 tc..Z gory dziekuje za pomoc.
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrzePozdrawiam.
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Gudrun spanie juz zarezerwowalismy bo z dnia na dzien ceny skacza do gory i trzeba bylo sie szybko decydowac Ale co sie dziwic przeciez to ferie swiateczne.Udalo nam sie bardzo tanio wykupic pokoje w Holiday Inn.Bedziemy spac w Edynburgu,Ivernes i Fort Wiliam.
Trase mamy juz opracowana ale jakbys miala jakies propozycje to dawaj
A ten weekend bedzie domowo.W sobote mamy gosci wiec milo spedzimy wieczor.A niedziela spanie do oporu i filmy.
Pozdrowka:-)
Trase mamy juz opracowana ale jakbys miala jakies propozycje to dawaj
A ten weekend bedzie domowo.W sobote mamy gosci wiec milo spedzimy wieczor.A niedziela spanie do oporu i filmy.
Pozdrowka:-)
reklama
Podziel się: