reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

ja te puzzle miałam przy starszaku - bo też dywanów nie było, ale wszystkie wydałam i w sumie takie średnie zdanie o nich mam - poza tym potem wybuchła afera o toksynach w tych puzzlach - te tańsze puzzle je miały, wyróżniał je też intensywny, nieprzyjemny zapach (który dało się wywietrzyć) także uważajcie na te śmierdzące puzzle bo to mogą byc te z toksynami (na allegro pewnie ten syf jeszcze można dostać)
a i utrzymanie w czystości też średnio - one trochę elektryzują i przyciągają szczególnie drobne włosy - generelnie wtedy są ble:confused2:

reklama
puzzle sa super też widziałam je u Gabi i u mojej koleżanki -tez zakupie bo dywanów u mnie brak :-)
a na allegro są i tansze i droższe-cholera wie na co patrzec

skunkanka tak na allegro kupiłam krzesełko

A z tymi puzzlami to super pomysł. Moja córa ma ale z obrazkami i tam jest dużo małych elementów, więc dla młodego nie bardzo. Może tez kupię takie jak skunkanka

U nas puzzle są niezbędne - kocyk mu się zwija, zresztą go nie starcza:-p a co gorsza, strasznie ciągnie po ziemi. Mamy panele, ze względu na koty, dziadek pali w piecu jak mu się przypomni - więc musimy miec podłogową izolację...

A ja mam dywany, więc koc na nim super leży i nic się nie zwija.
Polecam jednak pianki - teraz mam je w kuchni na kaflach. Jak gotuję obiad to Agatka się po nich kula.
Przy Ani najlepiej się sprawdzały jak już umiała raczkować i chodzić - pełnił funkcję płotku - osłony dla sprzętu - video, DVD.
Moje kupiłam 3 lata temu. Mam takie całe - bez żadnych elementów do wyjmowania. Jak się je poskłada to wychodzi cała bajka - obrazki + tekst (po angielsku) - o zającu i żółwiu.

wiecie co i jednak kupiłam ten z odpinanym dołem, kolor 13 chaber+ bąbelki
SUPER ŚPIWOREK ŚPIWÓR 3 W 1 POLAR 110cm 31 KOLR (753419689) - Aukcje internetowe Allegro
jak juz przyjdzie to dam znac czy wart ceny:)
jakos bardziej mi sie podobał:-)
Tak bardzo fajne patent :tak:, a kolorystyka spiworkow bardzo ciekawa. Ja dokupie do spacerówki osłonkę w firmowym sklepie a jak bedzie malo taki wlasnie spiworek, bo wiekszych spiworkow Deltim nie posiada.

ja te puzzle miałam przy starszaku - bo też dywanów nie było, ale wszystkie wydałam i w sumie takie średnie zdanie o nich mam - poza tym potem wybuchła afera o toksynach w tych puzzlach - te tańsze puzzle je miały, wyróżniał je też intensywny, nieprzyjemny zapach (który dało się wywietrzyć) także uważajcie na te śmierdzące puzzle bo to mogą byc te z toksynami (na allegro pewnie ten syf jeszcze można dostać)
a i utrzymanie w czystości też średnio - one trochę elektryzują i przyciągają szczególnie drobne włosy - generelnie wtedy są ble:confused2:
Nie mialam wczesniej puzzli, mamy w domu wykladziny a do tego moje starsze dzieci malo raczkowały - Misia chodziła już w wieku 9 miesiecy, a Szymka raczkujacego nie kojarze za długo. Wiec tylko grat niepotrzebny by sie z tego zrobił. A do tego kot i jego włosy - jakbym mialasie bawićw czyszczenie kazdegi puzzla osobno - chyba bym zwariowala :-p, a tak wystarczy dokladnie podlogę odkurzyc .

reklama
wiecie co i jednak kupiłam ten z odpinanym dołem, kolor 13 chaber+ bąbelki
SUPER ŚPIWOREK ŚPIWÓR 3 W 1 POLAR 110cm 31 KOLR (753419689) - Aukcje internetowe Allegro
jak juz przyjdzie to dam znac czy wart ceny:)
jakos bardziej mi sie podobał i jeszcze jednym argumentem było to ze moja mama powiedziała że pół kwoty dołoży jako prezent z okazji poł roczku dla Mateuszka :-)
zgapilam od Ciebie ten spiworek, ale fajny sie wydaje i te otworki na pasy. Mam nadzieje ze dzieki temu Hani w spacerówce nie bedzie tak bardzo wiało i nie bede musiała ja bardzo grubo ubierac :)):eek::eek:

Do góry