reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

aha ty sie kochana nie dołuj ja mam schize z gołębiami, bo mi sie zlatuja na balkon i sie załatwiaja a ewiadomo że gołebie przenosza wiecej zarazków niz szczury, póki co stosuję rózne sposoby humanitarne co by sie ich pozbyc z róznym skutkiem....

Miałam ten sam problem w poprzednim mieszkaniu - mieszkałam na III piętrze i uwielbiały moje parapety. Sposobem na nie było wbicie gwoździ w boki i rozciągnięcie żyłek na pewnej wysokości od parapetu - nie miały jak usiąść :-).

reklama
Miałam ten sam problem w poprzednim mieszkaniu - mieszkałam na III piętrze i uwielbiały moje parapety. Sposobem na nie było wbicie gwoździ w boki i rozciągnięcie żyłek na pewnej wysokości od parapetu - nie miały jak usiąść :-).

My kupiliśmy mieszkanie od ludzi, którzy dokarmiali ptaszki :D Niestety oprócz stada fajnych pierzastych stworków było mnóstwo gołąbków - problem rozwiązał się w momencie zlikwidowania karmnika czyli na drugi dzień od wprowadzenia się :D

auliya - to dobrze, że tak się to skończyło, bo u moich znajomych do dziś przylatują i srają na prapety - na pranie, na wszytko :-D

Fakt, staniki ładne, ale koronka dla mnie odpada.
Ja myślałam, że za swoje dużo zapłaciłam (polecam triumph'a Mamabel Micro ok. 90 zł). Szerokie ramionczka i szerokie potrujne zapięcie przy rozmiarze 85E.

no własnie - tak jak pisałam;
POLECAM paniom, dla których najpularniejsze bawełniane i rosnące wraz z biustem staniki do miseczki E nie wystarczają! Super wykonanie - miękka bawełna w środku i piękna koronka na zewnątrz!

Mierzyłam wcześniej oba modele z Triumpha Mamabel. Niestety rozmiar 80E nie jest dla mnei odpwiedni. Piersi sie wylewają... a w modelu Micro nie sa dodatkowo podtrzymane i "wiszą".

pamietacie o tym wozku co wam mowilam zanim komp mi padl??? ze przyszedl mi zly kolor??? o to i ten wozek
http://
picture5677.bmp

reklama
Do góry