reklama
A czy może któraś z Was używała takiego pojemnika na zużyte pieluchy? Albo ktoś z Waszych znajomych?
***KOSZ NA PIELUCHY Diaper Champ 56cm PROMOCJA*** (569226533) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Do tego nie trzeba kupować wkładów tak jak przy TOMMEE TIPPEE- SANGENIC lub Angelcare Captiva. Ale czy zatrzymuje przykre zapachy skutecznie?
***KOSZ NA PIELUCHY Diaper Champ 56cm PROMOCJA*** (569226533) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Do tego nie trzeba kupować wkładów tak jak przy TOMMEE TIPPEE- SANGENIC lub Angelcare Captiva. Ale czy zatrzymuje przykre zapachy skutecznie?
aha83
kwietniówka '09
Ja kupiłam ten kosz Tommee Tippee bo mamy małe mieszkanko i mysle , że mi się przyda i że nie będzie z niego smierdzialo kupkami mojego najsłodszego syneczka :-):-)
szczesliwa
Fanka BB :)
a ja planuje przewijac w łazience i do kosza i na bieżaco wywalac, zobaczymy z jakim skutkiem
Ja miałam w planie kupienie tego kosza ale jakoś się nie możemy zebrać... w sklepie z kilku polecili właśnie ten ale nie szukałam jeszcze info w necie... No i myśleliśmy o tym średnim co dało by możliwość korzystania z niego później jako pojemnika na brudne rzeczy.A czy może któraś z Was używała takiego pojemnika na zużyte pieluchy? Albo ktoś z Waszych znajomych?
reklama
aha83
kwietniówka '09
Ja też nie miałam w planach kupna tego "kosza na pieluszki", ale jednak się pokusiłam. Bo tutaj w Holandii śmieci wynosi się co tydzień , a więc z racji , że nie mamy balkonu ( masakra ) to trzymamy śmieci pod schodami i dopiero we wtorek wynosimy.
Więc tak naprawdę to nie miałam wyjścia...... mam nadzieję tylko, że ten kosz się sprawdzi
Więc tak naprawdę to nie miałam wyjścia...... mam nadzieję tylko, że ten kosz się sprawdzi