reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Ja też tylko w gładkich wybierałam.
koronki wszelkiego rodzaju mnie nadal drażnią... no i na szczęście mam mniejszą miseczkę więc i problem w wyborze mniejszy.

reklama
Ja miałam zwykły kosz z workiem;-) Taki na pedał,blisko przewijaka.O kurcze,a teraz o tym nie pomyślałam.:-p

Ja kupiłam ten kosz Tommee Tippee bo mamy małe mieszkanko i mysle , że mi się przyda i że nie będzie z niego smierdzialo kupkami mojego najsłodszego syneczka :-):-):rofl2::rofl2:

A czy może któraś z Was używała takiego pojemnika na zużyte pieluchy? Albo ktoś z Waszych znajomych?

***KOSZ NA PIELUCHY Diaper Champ 56cm PROMOCJA*** (569226533) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Do tego nie trzeba kupować wkładów tak jak przy TOMMEE TIPPEE- SANGENIC lub Angelcare Captiva. Ale czy zatrzymuje przykre zapachy skutecznie?
Ja miałam w planie kupienie tego kosza ale jakoś się nie możemy zebrać... w sklepie z kilku polecili właśnie ten ale nie szukałam jeszcze info w necie... No i myśleliśmy o tym średnim co dało by możliwość korzystania z niego później jako pojemnika na brudne rzeczy.

ja tez na bierzaco bede wywalac pieluszki, nie mam kasy na inwestowanie w takie cuda.
A co za problem nazbierac pieluszek z 1 dnia i wystawic na balkon hehe

Przetestowalam ostatnio paklanki na kupsku mojego przyszlego chrzesniaka, niezle sa. A kosz kupimy taki jak Gabi pisala, z klapa. I tyle. I na biezaco wynoszenie bedzie.

reklama
Ja też nie miałam w planach kupna tego "kosza na pieluszki", ale jednak się pokusiłam. Bo tutaj w Holandii śmieci wynosi się co tydzień , a więc z racji , że nie mamy balkonu ( masakra :crazy::crazy:) to trzymamy śmieci pod schodami i dopiero we wtorek wynosimy.
Więc tak naprawdę to nie miałam wyjścia...... mam nadzieję tylko, że ten kosz się sprawdzi :-p

Do góry