reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Wózki świetne.Ja mam po córci więc nawet go jeszcze nie ściągłam ze strychu, zrobię to już po porodzie.
Strasznie płodne jesteście i nie nadanżam z czytaniem Dzisiaj się poddaję i idę spać bo czuję się marnie.Może jutro nadgonię.:-)
Dobrej nocki-o ile to jeszcze możliwe.;-)

reklama
klucha wozek super i w sumie nie za duzo tego rozu:-)
ja dzis poszlam na pierwsze zakupy:-) a wczoraj troche przez neta rzeczy pokupowalam:-p dzisiaj m.in. laktator, podgrzewacz do butelek, zestaw przyborow kosmetycznych dla dzidzi, torbe dla siebie do szpitala, wklady poporodowe, dwie koszule.... a wczoraj na ebay kupilam buteleczki i wkladki laktacyjne:-) wiec jestem juz mniej wiecej wyposazona:-) jeszcze tylko czekam na rzeczy z Polski i bede w pelni zadowolona:-) no i tylko zostaje mi pokupowac ubranka:-)

wozeczki super:-)

gołebi brak póki co umyłam balok w domestosie i w octcie i dałam dwie reklamowki jednorazowe pociete wiec bajecznie robią za wiatraczki- wynik- 0 kup. wiec trzymajmy kciuki co by nie wróciły gołebie :-D

bryczki śliczne.
Moja też odebrana więc się pochwalę fotkami

picture5716.jpg

picture5715.jpg

picture5714.jpg

Jeszcze fotel - wyjątkowo wygodny i nie będzie potrzeba dużo poduch :D
A przy okazji lampka - przywieziona z delegacji z Bangkoku przez męża... w kokosach są żaróweczki - światełko przyćmione no i się okazało, że synek ją przejął...

picture5712.jpg

Ostatnia edycja:
auliya i nadii1 wózeczki się super prezentują :tak: dzięki Wam zaczęłąm się rozglądać za "ziemistymi" kolorami, bo wcześniej to jakoś sobie ubzdurałam, że chłopiec = niebieski wózek ;-)
a fotel łohoho :-) też bym taki chciała, ale chyba za drzwiami by musiał stać :-p lampka też świetna :-) bardzo oryginalna :-)
co mi właśnie przypomniało, że my nie mamy lampki do pokoju młodego :-) M. zawału dostanie, jak się dowie, że czegoś jeszcze brakuje :cool2:

MaLea my nie mamy w ogole pokoju dla malego:-) a brakuje jeszcze wanienki, ktora bedzie stac na czas kapieli na komodzie, do tego zakupiona juz jest cerata na wszelki wypadek:-) Kurcze, musialabym kiedys zrobic zdjecia tej naszej partyzantki:zawstydzona/y: co do lampki - mamy ta solna, daje fajne swiatlo...
Auliya zazdroszcze fotela, ale to niestety nie na moj kregoslup - kijowo mi sie z niego wstaje...jak jeszcze bylam piekna, mloda i w pelni sprawna, uwielbialam te fotele, tezarz zostalo mi tylko "i"... A pytanie mam - co jest w pudelku "Ostroznie krew"?;-) zaintrygowalo mnie:-)

W pudełku jest zestaw pobraniowy... skutek niespodziewanego przypływu gotówki (niezapowiedziana premia) no i stwierdziliśmy, że skoro jest a miało nie być to wydamy na pobranei krwi pępowinowej (z czego mieliśmy zrezygnować ze względu na koszty związane z preparatyką - później to już nie jest duże obciążenie) generalnie zakładamy, że i tak się nie przyda...

reklama
Dodam tylko, że z fotelem mieliśmy niezły ubaw... okazało się, że w Yjsku są takie same (wymiary były podane identyczne) za połowę ceny i jeszcze w promocji. No to ja męża po pracy do sklepu na oględziny a tu się okazało, że tam to jakieś rozpadające się kurduple są i nie zgodne z opisem - średnica o 20 cm mniejsza, że nie wspomnę o reszcie... po analizie tego co jest dostępne w internecie wyszło, że wszyscy na allegro mają takie jak w Jysku... na szczęście próba siedzenia zadecydowała o wyborze... a co do wielkości to mogliśmy sobie na niego pozwolić bo mały ma swój pokój i miejsca było dużo.

Do góry