reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Wózki świetne.Ja mam po córci więc nawet go jeszcze nie ściągłam ze strychu, zrobię to już po porodzie.
Strasznie płodne jesteście i nie nadanżam z czytaniem Dzisiaj się poddaję i idę spać bo czuję się marnie.Może jutro nadgonię.:-)
Dobrej nocki-o ile to jeszcze możliwe.;-)

reklama
klucha wozek super i w sumie nie za duzo tego rozu:-)
ja dzis poszlam na pierwsze zakupy:-) a wczoraj troche przez neta rzeczy pokupowalam:-p dzisiaj m.in. laktator, podgrzewacz do butelek, zestaw przyborow kosmetycznych dla dzidzi, torbe dla siebie do szpitala, wklady poporodowe, dwie koszule.... a wczoraj na ebay kupilam buteleczki i wkladki laktacyjne:-) wiec jestem juz mniej wiecej wyposazona:-) jeszcze tylko czekam na rzeczy z Polski i bede w pelni zadowolona:-) no i tylko zostaje mi pokupowac ubranka:-)

wozeczki super:-)

gołebi brak póki co umyłam balok w domestosie i w octcie i dałam dwie reklamowki jednorazowe pociete wiec bajecznie robią za wiatraczki- wynik- 0 kup. wiec trzymajmy kciuki co by nie wróciły gołebie :-D

bryczki śliczne.
Moja też odebrana więc się pochwalę fotkami

picture5716.jpg

picture5715.jpg

picture5714.jpg

Jeszcze fotel - wyjątkowo wygodny i nie będzie potrzeba dużo poduch :D
A przy okazji lampka - przywieziona z delegacji z Bangkoku przez męża... w kokosach są żaróweczki - światełko przyćmione no i się okazało, że synek ją przejął...

picture5712.jpg

Ostatnia edycja:
auliya i nadii1 wózeczki się super prezentują :tak: dzięki Wam zaczęłąm się rozglądać za "ziemistymi" kolorami, bo wcześniej to jakoś sobie ubzdurałam, że chłopiec = niebieski wózek ;-)
a fotel łohoho :-) też bym taki chciała, ale chyba za drzwiami by musiał stać :-p lampka też świetna :-) bardzo oryginalna :-)
co mi właśnie przypomniało, że my nie mamy lampki do pokoju młodego :-) M. zawału dostanie, jak się dowie, że czegoś jeszcze brakuje :cool2:

MaLea my nie mamy w ogole pokoju dla malego:-) a brakuje jeszcze wanienki, ktora bedzie stac na czas kapieli na komodzie, do tego zakupiona juz jest cerata na wszelki wypadek:-) Kurcze, musialabym kiedys zrobic zdjecia tej naszej partyzantki:zawstydzona/y: co do lampki - mamy ta solna, daje fajne swiatlo...
Auliya zazdroszcze fotela, ale to niestety nie na moj kregoslup - kijowo mi sie z niego wstaje...jak jeszcze bylam piekna, mloda i w pelni sprawna, uwielbialam te fotele, tezarz zostalo mi tylko "i"... A pytanie mam - co jest w pudelku "Ostroznie krew"?;-) zaintrygowalo mnie:-)

W pudełku jest zestaw pobraniowy... skutek niespodziewanego przypływu gotówki (niezapowiedziana premia) no i stwierdziliśmy, że skoro jest a miało nie być to wydamy na pobranei krwi pępowinowej (z czego mieliśmy zrezygnować ze względu na koszty związane z preparatyką - później to już nie jest duże obciążenie) generalnie zakładamy, że i tak się nie przyda...

reklama
Dodam tylko, że z fotelem mieliśmy niezły ubaw... okazało się, że w Yjsku są takie same (wymiary były podane identyczne) za połowę ceny i jeszcze w promocji. No to ja męża po pracy do sklepu na oględziny a tu się okazało, że tam to jakieś rozpadające się kurduple są i nie zgodne z opisem - średnica o 20 cm mniejsza, że nie wspomnę o reszcie... po analizie tego co jest dostępne w internecie wyszło, że wszyscy na allegro mają takie jak w Jysku... na szczęście próba siedzenia zadecydowała o wyborze... a co do wielkości to mogliśmy sobie na niego pozwolić bo mały ma swój pokój i miejsca było dużo.

Do góry