reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

aha ty sie kochana nie dołuj ja mam schize z gołębiami, bo mi sie zlatuja na balkon i sie załatwiaja a ewiadomo że gołebie przenosza wiecej zarazków niz szczury, póki co stosuję rózne sposoby humanitarne co by sie ich pozbyc z róznym skutkiem....

Miałam ten sam problem w poprzednim mieszkaniu - mieszkałam na III piętrze i uwielbiały moje parapety. Sposobem na nie było wbicie gwoździ w boki i rozciągnięcie żyłek na pewnej wysokości od parapetu - nie miały jak usiąść :-).

reklama
Miałam ten sam problem w poprzednim mieszkaniu - mieszkałam na III piętrze i uwielbiały moje parapety. Sposobem na nie było wbicie gwoździ w boki i rozciągnięcie żyłek na pewnej wysokości od parapetu - nie miały jak usiąść :-).

My kupiliśmy mieszkanie od ludzi, którzy dokarmiali ptaszki :D Niestety oprócz stada fajnych pierzastych stworków było mnóstwo gołąbków - problem rozwiązał się w momencie zlikwidowania karmnika czyli na drugi dzień od wprowadzenia się :D

auliya - to dobrze, że tak się to skończyło, bo u moich znajomych do dziś przylatują i srają na prapety - na pranie, na wszytko :-D

Fakt, staniki ładne, ale koronka dla mnie odpada.
Ja myślałam, że za swoje dużo zapłaciłam (polecam triumph'a Mamabel Micro ok. 90 zł). Szerokie ramionczka i szerokie potrujne zapięcie przy rozmiarze 85E.

no własnie - tak jak pisałam;
POLECAM paniom, dla których najpularniejsze bawełniane i rosnące wraz z biustem staniki do miseczki E nie wystarczają! Super wykonanie - miękka bawełna w środku i piękna koronka na zewnątrz!

Mierzyłam wcześniej oba modele z Triumpha Mamabel. Niestety rozmiar 80E nie jest dla mnei odpwiedni. Piersi sie wylewają... a w modelu Micro nie sa dodatkowo podtrzymane i "wiszą".

pamietacie o tym wozku co wam mowilam zanim komp mi padl??? ze przyszedl mi zly kolor??? o to i ten wozek
http://
picture5677.bmp

reklama
Do góry