reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

klucha09 wózek super, kolory naprawdę fajniusie, no bardzo bardzo mi się podoba :-D A coś czuję, że to znak, że Ty córę będziesz miała :-D:-D:-D
P.S. Kuchnia też mi się bardzo podoba ;-)

reklama
dzieki wielkie babeczki za pocieszenie,
a kto powiedzial ze chlopiec nie moze miec rozowego wozka????
na serio to chcem core i dobrze by bylo bo wozek idealny

spokojnie i chłopiec może mieć taką brykę :tak: ten róż nie jest jakiś chamski i wcale nie jest go tak dużo :-)

a to fura mojego smyka :-) foto ściągnięte z netu, bo nasz jeszcze w kilku częściach (stelaż nadal w bagażniku), co trochę utrudnia zrobienie zdjęcia :laugh2:

roan marita
ba210b73d82c5bcbc079424a508f23aa,10,19,0.jpg

Klucha i MaLea super fury zakupiłyście dla swoich pociech!!!!!

Klucha ten wózeczek może być równie dobrze dla chłopca, ale jak wszystkie Ci wróżymy dziewuszkę to i pewnie tak będzie.

Ja jeszcze nie mam wózka!!!!!!! Może w sobotę pojedziemy .... hehe tylko żebym ja wiedziała jeszcze jaki chcę!!! Mam dwa na oku, ale coś czuję , że wybór nie będzie łatwy :-p:-p:-p:-p

Klucha wozek jak najbardziej w porzo:-)

MaLea te wozki sa swietne do zadan specjalnych, mam znajomych, ktorzy jezdza w gory, powiedzieli, ze na tzw. hymbalach, czyli dziurach i takich tam sprawdza sie rewelacyjnie;-)

MaLea fajny wózeczek

Ja pochwalę się bruczką mojej Zuzi, wersja głęboka, spacerówka już na strychu, a na fotelik jeszcze czekamy...

Załączniki

• DSC08451.jpg
    DSC08451.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 61
Witam przyszle mamusie :-)

Jezeli jeszcze sie nie zaopatrzylyscie to zapraszam do kupna sterylizatorow firmy Tommee Tippee (+Gratisy).

Sama jestem mama listopadowa, i jestem bardzo zadowolona z tej firmy. Kozystajac z okazji ze mieszkam w Uk, mam dostep do artukulow Tommee Tippee prosto od producenta :tak:, cena jest wyjatkowo atrakcyjna poniewaz produkt jest zapakowany w oryginalny szary karton dzieki czemu nie placisz za kolorowe opakowanie a za sam wspanialy produkt.

http://www.allegro.pl/item594170639_najtanszy_sterylizator_tommee_tippee.html

http://www.allegro.pl/item594145852_elektroniczny_sterylizator_parowy_tommee_tippee.html

reklama
Do góry