reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Hejka!!!

Ja dziś udaję się na zakupy ( jak mi ból głowy przejdzie :-().

Mam nadzieję, że znajdę jakieś fajne spodnie, bo tydzien temu okazało sie, że to nie łatwe.

No i chyba kolejny stanik muszę sobie kupić i znowu wiekszy. Rosną mi te piersi hehe i rosną jakby wczesniej bylo im mało.:rofl2:

Buzka

reklama
ja tez stosowalam ten numer z gumką, ale kupilam ten pas i przestałam, pas polecam wszystkim niedosc cze jest wygodny i cieplutki to super podkresla figurke i brzusio:)

No ja dziś kupiłam sobie botki na płaskim obcasie :-), jedak wole zadbać o nogi za wczasu, bo jak do tej pory miałam same buty na obcasie. A to z powodu niewielkiego wzrostu tylko 160. A co do spodni chyba mam juz z 3 pary ciężąrówek takie które wiem ze mi sie przydadzą (jeansy, eleganckie-czarne no i bojówki). Jakoś wydaje mi sie ze w zimne ciężko mi bedzie sie zmobilizowac na bierzące zakupy i dodatkowe rozbieranie płaszcza :sorry2: tych wszystkich rzeczy to pewnie bedzie męczące, jak i teraz szybciej sie męcze. A maleństwo rośnie...

[url=http://www.suwaczek.pl/]
dff3a6b057.png
[/url]

Hejka!!

No ja po dzisiejszych zakupach wróciłam zadowolona i umęczona :tak: ale kupiłam sobie w koncu fajne jeansy ciążowe, hehe no i przy okazji kozaczki na plaskim obcasie no i jakies bluzeczki ciazowe.
Mężuś moj jak nigdy cierpliwie czekał pod przymierzalniami :rofl2: i bez zbednego marudzenia wytrzymal 3 godziny lazenia po sklepach.

Buziaki

Czesc !
A teraz to dopiero mam problem, rozglądam sie pomału za kurtką na zime i jak narazie w całych Tychach na śląsku poprostu brak. Owszem sklepy z odzieżą ciążową są tylko same spodnie i bluzki itp. Chyba jak nigdzie sie nie pojawią to bede musiała jechac do Katowic. My napewno wybieramy sie w góry, bo mąż uczy sie jejzdzić na desce, wiec musze o tym wcześniej pomyśleć. A jak wy myślicie kwietnióweczki kiedy najlepiej kupić taką kurtke ciążową na zime? No i czy pojawiają sie sezonowo w waszych sklepach ?
Pozdrawiam
[url=http://www.suwaczek.pl/]
dff3a6b057.png
[/url]

Ja też mam problem z kurtką. Musze sobie kupić coś na zimę a nic nie ma. Bo specjalnych ciążowych kurtek to ja w ogóle nie widziałam. A jak kupić jakąś zwyczajna większą to są dwie trudności. Bo kiedy tak kurtkę kupić, by się w niej zmieścić cala zimę. I jaką kupić by móc się zapiąć a nie wyglądać jak w worku na kartofle. Jak do tej pory ja chodzę w polarze (już prawie zaciasnym) i nic ale to nic mi się nie podoba. :wściekła/y::wściekła/y:

No tak, zakup kurtki lub płaszcza też stoi przede mną, niestety w moje już się nie dopinam, zawsze nosiłam raczej dopasowane i teraz marznę chodząc rozpięta.
Mam tylko jedne spodnie ciążowe i to rybaczki, więc koniecznie niedługo muszę kupić długie.
Wczoraj kupiliśmy mi kozaczki na płaskim obcasie, dziwnie mi teraz bo ja zawsze na obcasie nosiłam ale w ciąży to niewskazane.

Ja kupiłam sobie kurtkę dość ciepłą ale też strasznie dużo się naszukałam.Kupiłam poprostu rozmiar L ale taką że na dole ma ściągacz i jeszcze na trochę starczy bo jak się zapinam to mam luzu troszkę.Nie wiem czy do końca zimy dotrwa zależy jak zimno będzie i czy za bardzo mi brzuszek mi nie urośnie bo jak narazie to rośnie strasznie szybko.

reklama
Z zakupów ciążowych kupiłam:

-dla siebie cztery pary spodni: beżowe bojówki, jeansy i dwie pary bardziej eleganckich w czarnym kolorze (trafiłam na rewelacyjną przecenę). Wszystkie są bardzo wygodne i doskonale leżą;

-do rodzinnego użytku nawilżacz powietrza Avent Baby Care – przy sezonie grzewczym jak znalazł;

-dla dziecka – karuzelę.

W przyszłym tygodniu wybieram się do dużego sklepu z artykułami dla dzieci na rekonesans i bardzo możliwe, że coś mi wpadnie do koszyka. :tak:

Do góry