reklama
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
M. wlasnie wrocil z pracy obujczony laptopem pampersami i zabawka Wow!! No to sprawilismy Julci nieoczekiwany prezent na jutrzejsze półroczku
Goniu dziekuje za podpowiedz, bo pampesry kupuje tak czy inaczej. A do tego mam zabawke gratis i jeszcze kolejny gratis - mokre chusteczki !
Goniu dziekuje za podpowiedz, bo pampesry kupuje tak czy inaczej. A do tego mam zabawke gratis i jeszcze kolejny gratis - mokre chusteczki !
ada1989
Mama Konradka :)
takie butki Kondzio dostal od tatusia-fana markowych rzeczy
adidas Liladi Crib Boy - Baby Shoes - Footwear - Department - SportsDirect.com
adidas Liladi Crib Boy - Baby Shoes - Footwear - Department - SportsDirect.com
Agado
Mamusia Mateuszka :)
Ale fajna ta promocja w rossmanie, niestety w UK takowego nie posiadamy:-(
Ada superaśne te butki i nawet nie takie drogie;-)
Ada superaśne te butki i nawet nie takie drogie;-)
Cieszę się, że załapałaś się też na tę promocję :-) To nasze maluchy dostały identyczne prezenty na tą samą okazję;-)
aha83
kwietniówka '09
ja nie mam blisko rossmana..... ale moze poszukam na necie gdzie jest najblizej i sie przejade ;-);-);-)
a tu wklejam dziesiejsze pół roczne prezenty Filipka i kombinezon zimowy. Tylko kurcze kupilam 80.....a jaki rozmiar wy kupowalyscie ????
a tu wklejam dziesiejsze pół roczne prezenty Filipka i kombinezon zimowy. Tylko kurcze kupilam 80.....a jaki rozmiar wy kupowalyscie ????
Załączniki
ja nie mam blisko rossmana..... ale moze poszukam na necie gdzie jest najblizej i sie przejade ;-);-);-)
Fajne zakupki. Ja też kupiłam kombinezon w rozmiarze 80. Bałam się, że na 74 może byc za ciasny na koniec zimy. Wolę żeby mały miał w nim luźno a nie żeby mu się coś później ciągnęło.
marys16
Fanka BB :)
Ja kupiłam 74 ale z firmy coccodrillo i te 74 to jak 80. Bo teraz Marcel nosi wiekszośc uibran 74 a kombinezon jest jeszcze za duży.kombinezon zimowy. Tylko kurcze kupilam 80.....a jaki rozmiar wy kupowalyscie ????
Myśle podobnie. Na razie Marcelek w swym kombinezonie to nie jest w stanie stópek ani raczek wyciągnąć z rękawów czy nogawek.Wolę żeby mały miał w nim luźno a nie żeby mu się coś później ciągnęło.
reklama
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Aha sliczny ten kombinezon :-) Tez kupilam 80 tylko wydaje sie jednak ze malo zapasu i na cala zime nie wystarczy. Kupowalam we wrzesniu i wtedy wydawal sie ogromny...:-(
Niedaleko mnie jest sklep z ciuszkami mariquita, ale nie maja calej kolekcji. I bardzo zaluje, bo zobaczyc i przymierzyc zawsze lepiej.
Moze dzisiaj, za podpowiedzia Marys przespaceruje sie do firmowego cocodrillo i Juleczce jakis sliczny ciuszek dokupie .
Ja dostalam zamowione na allegro nosidelko. Bardzo fajnie lezy, zwlaszcza na plecach - bo podtrzymuje kregosłup
Niedaleko mnie jest sklep z ciuszkami mariquita, ale nie maja calej kolekcji. I bardzo zaluje, bo zobaczyc i przymierzyc zawsze lepiej.
Moze dzisiaj, za podpowiedzia Marys przespaceruje sie do firmowego cocodrillo i Juleczce jakis sliczny ciuszek dokupie .
Ja dostalam zamowione na allegro nosidelko. Bardzo fajnie lezy, zwlaszcza na plecach - bo podtrzymuje kregosłup