reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Nie wiem czy w każdym rossmanie. Promocja jest od 26.10 do 8.11 lub do wyczerpania zapasów.

Ja kupiłam od razu 26.10

powodzenia w łowach ;)

reklama
M. wlasnie wrocil z pracy obujczony laptopem pampersami i zabawka :-D Wow!! No to sprawilismy Julci nieoczekiwany prezent na jutrzejsze półroczku :laugh2:

Goniu dziekuje za podpowiedz, bo pampesry kupuje tak czy inaczej. A do tego mam zabawke gratis i jeszcze kolejny gratis - mokre chusteczki !

ja nie mam blisko rossmana..... ale moze poszukam na necie gdzie jest najblizej i sie przejade ;-);-);-)

a tu wklejam dziesiejsze pół roczne prezenty Filipka i kombinezon zimowy. Tylko kurcze kupilam 80.....a jaki rozmiar wy kupowalyscie ????

Załączniki

• CIMG3306.jpg
    CIMG3306.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 102
  • CIMG3307.jpg
    CIMG3307.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 108
ja nie mam blisko rossmana..... ale moze poszukam na necie gdzie jest najblizej i sie przejade ;-);-);-)

a tu wklejam dziesiejsze pół roczne prezenty Filipka i kombinezon zimowy. Tylko kurcze kupilam 80.....a jaki rozmiar wy kupowalyscie ????

Fajne zakupki. Ja też kupiłam kombinezon w rozmiarze 80. Bałam się, że na 74 może byc za ciasny na koniec zimy. Wolę żeby mały miał w nim luźno a nie żeby mu się coś później ciągnęło.:happy:

kombinezon zimowy. Tylko kurcze kupilam 80.....a jaki rozmiar wy kupowalyscie ????
Ja kupiłam 74 ale z firmy coccodrillo i te 74 to jak 80. Bo teraz Marcel nosi wiekszośc uibran 74 a kombinezon jest jeszcze za duży.
Wolę żeby mały miał w nim luźno a nie żeby mu się coś później ciągnęło.:happy:
Myśle podobnie. Na razie Marcelek w swym kombinezonie to nie jest w stanie stópek ani raczek wyciągnąć z rękawów czy nogawek.

reklama
Aha sliczny ten kombinezon :-) Tez kupilam 80 tylko wydaje sie jednak ze malo zapasu i na cala zime nie wystarczy. Kupowalam we wrzesniu i wtedy wydawal sie ogromny...:-(
Niedaleko mnie jest sklep z ciuszkami mariquita, ale nie maja calej kolekcji. I bardzo zaluje, bo zobaczyc i przymierzyc zawsze lepiej.

Moze dzisiaj, za podpowiedzia Marys przespaceruje sie do firmowego cocodrillo i Juleczce jakis sliczny ciuszek dokupie :-D.
Ja dostalam zamowione na allegro nosidelko. Bardzo fajnie lezy, zwlaszcza na plecach - bo podtrzymuje kregosłup

Do góry