reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dziunka nie chodziło mi o zasłanianie ust bo wiem że jak się oddycha przez materiał to się robi para wodna itd , chodziło mi raczej o wiązanie szalika na kurtce i zasłonięcie buźki czyli brody , bo tym golfikiem to tylko szyjkę zasłoni
chyba muszę pisać dosłownie co mam na myśli żeby było jasne dla wszystkich o co mi chodzi

Tak tylko napisałam, przecież nie mówię że Ty to robisz :)

Skojarzyło mi się z kuzynką, jej dzieci wiecznie z szalikiem na ustach, a ona się dziwiła że mają chore wokół ust...

reklama
Hej dziewczyny! Znacie sie troche na obiekatach do aparatu? Musze kupic nowy obiektyw do aparatu, i nie mam pojecia jaki??? Chicalabym zeby najbardziej nadawal sie do robienia zdjec portretow (glownie robie zdjecia Madelence ;o)i ogonie w miare taki uniwersalny. Ja mam aparat Sony &350, i jak do tej pory uzywalam obiektu standardowego, ktory byl juz przy aparacie. Niestety przez te wakacje obiektyw mial maly wypadek i jak robie zdjecia to tak jakby obraz nie wychodzi w tym miejscu w ktorym planowalam ;o( Troche kiepsko to wytlumaczyc... tak jakby aparat zle celowal ;o/

Zapraszam do promowania i mieszania z błotem rzeczy, z którymi macie do czynienia zwiazanymi z dzieciaczkami:tak: i nie tylko;-)

zabawki, kosmetyki, ciuchy etc:elvis:

Hej dziewczyny! Znacie sie troche na obiekatach do aparatu? Musze kupic nowy obiektyw do aparatu, i nie mam pojecia jaki??? Chicalabym zeby najbardziej nadawal sie do robienia zdjec portretow (glownie robie zdjecia Madelence ;o)i ogonie w miare taki uniwersalny. Ja mam aparat Sony &350, i jak do tej pory uzywalam obiektu standardowego, ktory byl juz przy aparacie. Niestety przez te wakacje obiektyw mial maly wypadek i jak robie zdjecia to tak jakby obraz nie wychodzi w tym miejscu w ktorym planowalam ;o( Troche kiepsko to wytlumaczyc... tak jakby aparat zle celowal ;o/
Kingula pytałam mojego D i mówił że wszystko zależy od tego jakie zdjęcia chcesz robić , jeśli ten standardowy obiektyw Ci odpowiadał to żebyś sobie taki kupiła ale jeśli chcesz jakieś bardziej profesjonalne fotki robić to powinnaś mieć przynajmniej 3 obiektywy :szerokokątny, rybie oko i coś tam jeszcze , ja się nie znam ale jakbyś chciała coś więcej wiedzieć to napisz do mnie na pw to się go dopytam o szczegóły ;)

Dziewczyny jakie macie kolejne foteliki. Byłam zdecydowana na Maxi Cosi Tobi ale on jest do 18 kg i kurcze znowu zmieniać? Są jakiejś innych firm od 9-25, 9-36 kg. Jakie Wy macie?
A właśnie doczytałam ze najlepiej kupić kolejny 9-18 bo tylko taki będzie najbardziej bezpieczny i dopasowany. Tutaj jakaś dziewczynka kupiła Cybex 9-36 kg, to już nie wiem co o tym myśleć. Podjadę do Świata Dziecka i tam mi wszystko wyjaśnią ;D
A Wy dziewczynki jakie macie informacje?

Ostatnia edycja:
Właśnie czytałam o tym Mobi ale chciałam przodem do kierunku jazdy. W koncu mały widziałbym drogę i mamę bo za bardzo nie lubi jeździć.
Słowa mojego męża o foteliku tyłem do kierunku jazdy...
"nie będzie jechał taki duży chłopak i patrzył się w fotel" ....... ;/ hehehe
Ten mobi jest podobny do Priori a ja chyba zdecydowałam się na Maxi Cosi Tobi.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jakie macie kolejne foteliki. Byłam zdecydowana na Maxi Cosi Tobi ale on jest do 18 kg i kurcze znowu zmieniać? Są jakiejś innych firm od 9-25, 9-36 kg. Jakie Wy macie?
A właśnie doczytałam ze najlepiej kupić kolejny 9-18 bo tylko taki będzie najbardziej bezpieczny i dopasowany. Tutaj jakaś dziewczynka kupiła Cybex 9-36 kg, to już nie wiem co o tym myśleć. Podjadę do Świata Dziecka i tam mi wszystko wyjaśnią ;D
A Wy dziewczynki jakie macie informacje?
Ja mam Chicco Key+1 i jestem zadowolona :) mały wygodnie jezdzi a najlepiej idz do sklepu pogadaj poprzymierzaj Synka w fotelikach ;) a kup w necie :) przewaznie duzo taniej mozna kupic :))

Do góry