reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezent Na Roczek

reklama
Sebastianek dostał od babci zabawke ( pod choinke ale rodzice juz rozpakowali i sie pobawili:))fiser price garnuszek na klocuszek i moge powiedzieć że naprawde fajna, Sebastianek narazie zajmuje sie nakładaniem przykrywki na garnuszek oraz wrzucaniem klocków gora do garnka.garnuszek ma fajny grający nosek ktory tez zainteresował Sebka,ogólnie polecam zakup i cena ok bo u nas babcia w Smyku kupiła ( babcia przy kasie:-) ) kosztowal 99 zl. jak dla nas to drogo ale co się nie robi dla wnusia!!!

a na Mikołajki dostał superanckie gumowe klocki, takie duże i z kolorowymi zwierzątkami, to od cioci!

Monika to dziadkowie przepłacili troszkę, do mnie własnie jedzie ten garnuszek, powinien być razem z Darkiem za jakies 15 minut, to się pobawie nim:-) hihi, kosztował 72zł

martka,super ten garnuszek prawda?

ja już Sebastianka nauczyłam wsadzać trójkąt w pasującą dziurę i wyciąga jego górą a jak wyciąga to jest ta super piosenka i on tańczy zaraz przy niej !

Garnuszek jest babowy!!!

Ma super melodyjki i piosenki i ten głosik....

..." lubię ciasteczka sa mniam mniam
pięc róznych kształtów kazdy w sobie mam
mozesz je wyjmowac, możesz wkładac tez
smacznych ciastek pięc, mam na wszystkie chęc " ...

..."pełny jest garnuszek mój
klocki kształt maja swój
karo, serce, gwiazda, trójkat
albo kółko "...

To gra jak sie wyjmuje klocki, a jak sie wkłada to albo mówi co to za kształt, albo jaka cyferka:-):-):-) ekstra

Kupilismy wczoraj jeszcze klocki, i bawiliśmy sie nimi i garnkiem do 23...:zawstydzona/y:,Darko zbudował sliczny dom z garażem:-p:confused::baffled:, a ja znam juz na pamięc wszystko co leci w garnuszku...

Mała jak dostała go rano to była w niebowzięta, aż machała łapkami , narazie wkłada klocki górą, i sparawia jej to frajde...:-):-):-)

martka,fajne te melodyjki i ten głosik!u nas Sebastian znalazł nowe zastosowanie garnuszka,wsadza sobie na głowe,mówi coś do niego i pcha do środka wszystkie zabawki!

wiem ze sa tańsze ale skoro babcie stać to niech kupuje!

reklama
Do góry