reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
agrafka80 ja uważam na niego i w foteliku samochodowym jest tak przypięty, że nie ma szans sam się wychylić, samego go w takich miejscach nie zostawiam, ale dziękuję za uwagę i troskę :-) Eweli też :-)

ja zamontowalam podobna hustawke nie na hakach, a na drazku meza ;] dopiero teraz drazek jest regularnie uzywany hehehehe

:-D:-D:-D:-D leżę i kwiczę:-D:-D:-D:-D

My kupiliśmy dziś.... kurę:-D

A dokładniej - bujak taki (coś jak Kasiuli żyrafa, ale dużo bardziej uproszczony). Za całe 28 zł:-D Przecena z 50zł. Asia w akcji jeszcze nie była, bo zdążyła się tylko wykąpać i pójść spać;-) Oj przepraszam - w sklepie się pobujała trochę;-)

Na mrozie nie zasłaniamy buźki szaliczkiem :) Dziecko "zaparza" sobie ustka, a poza tym jak odsłoni się buziak i dziecko nagle zaciągnie mroźne powietrze to może w ten sposób łatwo się przeziębić.

dziunka nie chodziło mi o zasłanianie ust bo wiem że jak się oddycha przez materiał to się robi para wodna itd , chodziło mi raczej o wiązanie szalika na kurtce i zasłonięcie buźki czyli brody , bo tym golfikiem to tylko szyjkę zasłoni
chyba muszę pisać dosłownie co mam na myśli żeby było jasne dla wszystkich o co mi chodzi

reklama
Na mrozie nie zasłaniamy buźki szaliczkiem :) Dziecko "zaparza" sobie ustka, a poza tym jak odsłoni się buziak i dziecko nagle zaciągnie mroźne powietrze to może w ten sposób łatwo się przeziębić.

Dobre.....własciwie logiczne ale o tym nie pomyslalam :sorry2: dzieki za podpowiedz, tzn wiedzialam ze sie para robi ale nie wiedzialam ze mozna sobie ''zaparzyc usta'', moze dlatego ze jeszcze nie mialam z tym do czynienia czyli z małym dzieckiem w zime, no oprócz tego jak sie urodzil ale mały raczej tylko samochód i miejsce docelowe spacery zadko bo nas za bardzo zasypywalo no i maluchom to raczej buzke pieluszką czy parawanik robilam.

Ostatnia edycja:
Do góry