reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezent Na Roczek

reklama
przyszla ksiazka- REWELACJAAAAAAAAAAAAAAAAA
polecam kazdemu:)

jest zdjecie i dedykacja
tytul potem ze :ksiazka zostala napisana specjalnie dla ciebie- imie i nazwisko dziecka

w tekscie jest jego imie i kolegi; miasto gdzie mieszka; super;
juz wixdze jego mine :szok: :tak: :-D

Dziewczyny, prosze was o pomoc, bo mój Pitulek ma już wszystkie zabawki o jakich piszecie, garnuszki, słuchaweczki, jeżdziki, bujaczki...W sobote jego urodziny, a ja z mezem trace glowe co mu kupic! Wczoraj objeździlismy wszystkie sklepy z zabawkami i nic ciekawego, albo podobne ma w domu! Mąz wymyslił kolejke elektryczną(chyba bardziej jako prezent dla siebie:)), ale nie mozemy znalezc jakiejs fajnej. Moze widzialyscie gdzies i mozecie cos polecic, albo macie inny oryginalny pomysl na prezent dla roczniaka:)Prosze pomóżcie!!!!

kisazeczka?
farbki do malowania palcami :0 [zabawa razem z mama/tata]:)
albo przerobienie miejsce dla zabawy np dla chlopaka sa takie dywaniki z ulicami (jak liubi samochody), moze stolik malenki i krzeselka fajne sa w ikei..
maly i tak nie bedze pamietal ktora kolejna zabawke dostal ...
(zabierz mu zabawke na 2 tygodnie a pozniej daj z powrotem bedze cieszyl sie jak by mial nowa:)
a moze zrob mu cos sama:)
taka pamietke? doceni jak bedzie starszy:)

No o stoliku i krzesełkach własnie myslałam..bylismy nawet w Ikei, ale jakis pan-obcy tatus odradził nam zakup mebelków z serii MAMUT, bo się przewracają i mój mąż nie chce się teraz na to zgodzic!
Myślę też o jakiś flamastrach łatwozmywalnych zeby robił "pisiu, pisiu":)
Zabawki zabieram mu na bieząco, połowe ma zawsze schowaną!:)

A czy wasze brzdące mają może Zamek Fisher Price Little People?

u nas jedna z ulubionych zabawek jest baczek:) za 5zl:)
zamku nie mamy ale za to mamy dwa stoliki edukacyjne jeden zreszta dla dzeci od 18 miesiaca ale moj bhater liubi stolik z kierownica:)
poszukaj tych farb dla dzeci sa naprawde extra:) szczegolnie ze zbliza sie dzen babci i dzidka:) zawsze mzona lapkami cos namalowac:)

mamut rzeczuwiscie moze przywrocic sie:)
ale przeciez jest seria drewnianych mebelkow calkiem fajnych:)
do tego sa jakis mebelki z pojemnikami w ktorych mozesz schowac zabawki:)

To zdjęcie to tez fajowski pomysł!
Stolik bedziemy musieli kupic tak czy inaczej....chyba jeszcze raz wybierzemy się z męzem...albo zlece zakup stolika jakims gościom:)
A twój maluch ma juz takie farbki? Czy na farbki nie jest jeszcze za wcześnie?
Dzieki za podpowiedzi!

reklama
Do góry