reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Witam Kobitki!!! Piszę po sąsiedzku z Października.

jeśli już jesteśmy przy zakupach dla naszych Maleństw...
Mam okazję kupować tanio nową bieliznę dla naszych Noworodków od producenta bydgoskiego. Wszystko jest nowe z metkami. W ofercie są body z krótkim długim lub bez rękawa, śpiochy, półśpiochy, kaftaniki, koszulki, czapeczki, śliniaczki a nawet pileuszki- tetra biała i kolorowa, flanela biała i kolorowa, czy rożki-beciki, a także pościel.
Co do bielizny... wykonują je ze 100 % bawełny kolorowej i z nadrukiem jak również ciepłej frottki, czy weluru. Widziałam w ofercie również buciki z welurku. Naprawdę słodkie.
Gdybyście były zainteresowane cenami- odzywajcie się na priv, mogę porobić zdjęcia tego, co już od nich kupiłam i podesłać na maila.;-)

reklama
Mi się spodobał ten wózek
MIKADO - 37KOLORÓW - 4 MODELE + SUPER GRATISY (617515883) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie znam nikogo kto by taki miał i nie wiem jak się sprawdza w praktyce. Wsród koleżanek króluje Tako albo Coneco, a ja potrzebuję 3-funkcyjny.
Łóżeczko mam po starszej córeczce, kołyskę również i bardzo sie sprawdziła do 4-go miesiąca. Ciuszków nie mam wcale, wszystko wydałam co do sztuki. Szok ile teraz ubranka kosztują. Chyba zacznę już powoli kupowac, żeby nie zbankrutowac.
Zastanawiam się nad taką hustawką
LEŻACZEK - HUŚTAWKA PINK BRIGHT STARTS + GRATIS (625145089) - Aukcje internetowe Allegro

U nas w mieście bardzo dużo takich wózków jeździ ale sama nie miałam przyjemności go prowadzić.

Ja jestem bardzo szcześliwa, bo niedawno doszliśmy z mężem do wniosku że zrobimy dla dzieci pokoik bo razem nam będzie ciasno. No i już sie nie mogę doczekać kupowania mebelków i dodatków. Marzy mi sie coś takiego:
NAKLEJKI WIELKIE SAFARI - 2.5m2!! najlepsza jakosc (625176306) - Aukcje internetowe Allegro

Ja dzisiaj sie przyłapałam w sklepie że ciągle wybieram ciuszki w rozmiarze 56:-D zamiast na 86 (na córkę). Ale z zakupami sie jeszcze wstrzymuje, narazie;-)

Ja jestem bardzo szcześliwa, bo niedawno doszliśmy z mężem do wniosku że zrobimy dla dzieci pokoik bo razem nam będzie ciasno. No i już sie nie mogę doczekać kupowania mebelków i dodatków. Marzy mi sie coś takiego:
NAKLEJKI WIELKIE SAFARI - 2.5m2!! najlepsza jakosc (625176306) - Aukcje internetowe Allegro

Ja dzisiaj sie przyłapałam w sklepie że ciągle wybieram ciuszki w rozmiarze 56:-D zamiast na 86 (na córkę). Ale z zakupami sie jeszcze wstrzymuje, narazie;-)

widzialam te naklejki sa swietne !! :) jak kiedys bede miala wieksze mieszkanie to urzadze tez śliczny pokoik dzidzi :)

mój M też już wypatrzył jakieś naklejki ale nie chce mi zdradzić co to jest :)) powoli już wynoszę się z małego pokoju ze swoimi rzeczami żeby tam zrobić pokoik dla dzidzi :)) co prawda nie zamierzamy malować bo remontowaliśmy w październiku i mam pomarańczowe ściany więc zastanawiam się jakie naklejki będą pasaować. W sumie my też w tamtym pokoiku śpimy i będziemy mieć tam łóżko, bo niemowlaka nie zostwię samego w pokoju na noc :))

ja dzisiaj do stałam moje zakupy z allegro
dresy fajne prawie na cieplejsze dni bo nie są zbyt grube, a sukienka to na upały i jak mi większy brzuszek urośnie :)))

reklama
Do góry