Świetne są wszystkie rzeczy, które pokazujecie. Jesli jednak chodzi o wózek to ja muszę szukać czegoś bardzo stabilnego gdzyż mieszkam w okolicy pełnej łąk i pagórków więc nie wchodzi w rachubę ani wózek z mniejszymi kołami przednimi ani tym bardziej 3-kołowy. Zastanawiam sie nad czymś takim: NAJBARDZIEJ EKSKLUZYWNY POLSKI WÓZEK - FULL OPCJA (621506194) - Aukcje internetowe Allegro . Jest to wózek niedrogi a myślę, że ma wszystko co powinien posiadać każdy wózek. Jeśli chodzo o łóżeczko to też bardzo podobają mi sie kojce ale martwię się czy te siatki nie puszczają.
Pokazywałyście ciekawe naklejki na ściany, ja jednak jestem za szablonami bo mozna je wielokrotnie używać i malować na jaki kolor ma się ochotę. Ogromny wybór zarówno szablonów jak i naklejek znajdziecie tutaj: Naklejki dekoracyjne na ściany :: Szabloneria - szablony malarskie, naklejki ścienne i lustra łazienkowe, kształtowe, do przedpokoju, dekoracje na ściany, aranżacje wnętrz
Pokazywałyście ciekawe naklejki na ściany, ja jednak jestem za szablonami bo mozna je wielokrotnie używać i malować na jaki kolor ma się ochotę. Ogromny wybór zarówno szablonów jak i naklejek znajdziecie tutaj: Naklejki dekoracyjne na ściany :: Szabloneria - szablony malarskie, naklejki ścienne i lustra łazienkowe, kształtowe, do przedpokoju, dekoracje na ściany, aranżacje wnętrz