Co do przewijaka to chyba nawet na takie turystyczne mozna polozyc zwykly przewijak taki twardy, cos takiego:
24 PRZEWIJAK BERBER 70cm SERIA LIMITOWANA od SS (614111523) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mialam taki i naprawde byl super
A te na tych lozeczkach to raczej takie niepraktyczne, bo mysle ze sa malo twarde i ciazko bedzie dzieciaczka przebrac, chociaz w ekstremalnych sytuacjach napewno sie przyda. A i przemknelo mi gdzies ze te przewijaki na lozeczka turystyczne niektore maja pasy bezpieczenstwa
Powiem Wam ze lozeczko drewniane tez ma swoje zalety, bo np jak dziecko uczy sie wstawac to latwiej mu przy szczebelkach, ma jasno i przewiewnie a na szczebelki zawsze mozna ochraniacz kupic.
Kikolek - moze to glupie pytanie ale nie orientujesz sie czy sa takie wozki podwojne ktore mozna rozczepic, jeden za drugim bo takie obok siebie to podobno sa.
Ja chyba narazie sie wstrzymam z podwojnym, zawsze jak nie dam rady to moge kupic. Mi tez jest smutno ze omina mnie zakupowe szalenstwa, ale chociaz Zuzia urodzila sie w lato wiec mam raczej letnie ubranka a teraz zimowe beda potrzebne
:-)