reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

reklama
Ostatnimi czasy moje zakupy w 90% były dla dzidzi, więc postanowiłam kupić też coś dla siebie ;)

Taka sukieneczka w kolorze cappuccino ;)
JESIEŃ CIĄŻOWA SUKIENKA KOPERTOWA DEKOLT 4400 (2636572532) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
oraz taka tunika w czarnym kolorze ;)
JESIEŃ TUNIKA DLA PRZYSZŁYCH MAM LUŹNY STYL 6016 (2649176126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ta druga znacznie ładniej wygląda na żywo niż na zdjęciu ;)

Jak się będą fajnie nosić, to chyba sobie w innych kolorach wezmę :)

A no i kupiłam sobie też dziś taki dłuuugi ciemno rudy sweter :) Myslę że wykorzystam go nie tylko w ciąży ;) (niestety zdjęcia nie posiadam) :p

mika chciałam sobie kupić taką samą sukienkę, ale w końcu zdecydowałam się na inną, a tunika bardzo ładna - może też sobie taką zamówię.
ogólnie to muszę się zaopatrzyć w jakieś tuniki i przede wszystkim w jakieś spodnie, bo już praktycznie nie mam w czym chodzić :-(

Mikaaa tuniczka bardzo fajna, moze tez sobie kupie, szczegolnie ze bede zamawiac sporo rzeczy z wyprawki przez allegro i mama mi to pozniej wysle w jednej paczce do ES wiec wykorzystam sytuacje i moze kupie tez jakas szmatke dla siebie

A ten rozmiar to naprawde taki uniwerslany ?

cinamona Wydaje mi się że w miarę uniwersalny, bo materiał dosyć rozciągliwy. Ja aktualnie noszę 38/40, ale bardziej 40 i jest ok.

A spodnie ciążowe to już z miesiąc temu musiałam kupić bo w żadnych jeansach nie mogłam się zapiąć... No ale ja mam też dosyć nisko brzuch i mała też jest bardzo nisko, więc to też może dlatego...

Moje wczorajsze zakupy, leginsów i majtek wklejać nie będę :-pleginsy są zwykłe czarne cieplane a majtki z podwyższonym stanem z koronki

Załączniki

• 30092012139.jpg
    30092012139.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 53
  • 30092012141.jpg
    30092012141.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 57
  • 30092012142.jpg
    30092012142.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 59
Uff udało mi się kupić w takim chińskim sklepie płaszczyk taki jesienny ale zapinam się w nim :-D
mam troche luzu nawet i zamierzam w nim przechodzić, za 49 zł :tak:

Płaszczyk
pa080008o.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry