reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

My mamy już praktycznie większość rzeczy. Muszę tylko dla siebie kupić koszulkę nocną, (właśnie buszuje po allegro), biustonosze do karmienia i wanienkę, bo nie mamy. A tak to jakiś pierdółek nam brakuje.

reklama
Mój wczorajszy zakup :-)

Załączniki

• 2012-10-14 16.00.02.jpg
    2012-10-14 16.00.02.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 51
  • 2012-10-14 16.00.17.jpg
    2012-10-14 16.00.17.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 51
Kurtka zakupiona, oto i ona. Z tym że ja mam czarną, ale tak wygląda na modelce :)

A no i wiecie co, dobrze ze nie kupiłam nic przez neta bo bym żałowała... kurtke kupiłam w rozmiarze "M" a chciałam XL ... w xl sie topiłam i to samo w L
hmprod

hmprod

A Alusiowi kupiłam turkusowe sztruksy rurki też z H&M

Lilith super ta kurteczka, spokojnie można w niej chodzić po ciąży, tak mi się przynajmniej wydaje. Ubranka dla Oli też śliczne, a jeśli chodzi o rurki to mojej kuzynki synuś 1,5 roczny ma rurki i wygląda w nich zabójczo :-) Zakupy jednym słowem udane.:-)

Świetny ten bodziak w jabłuszka :-) Kurtka superowa:tak:, osobiście trochę nie lubię puchowych mam jedną super ciepła ;-) a gdzie ją kupiłaś ? W zwykłym H&M czy tym specjalnym ?

Dziewczynki polecam tu koszule Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja kupiłam ten komplecik Koszula ciazowa + Podomka dl.rekaw VIENETTA~ L (2694212371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko tu uwaga na rozmiar, ja dobrze że wzięłam L (normalnie kupuje M) i jest taka opięta koszulka choć szlafrok ok luźny
Ta jest super Koszula kr.rekaw ciazowa do karmienia MIS ~ M (2667789074) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. milutki materiał :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry