reklama
dagmar
Fanka BB :)
Teraz widzę, fajowa sowa. Jedno ale- czy te oczy są z guziczków?
Adrian nie lubi szydełkowanych rzeczy ale ja i tak jak będzie córka to na chrzciny kupię i ubiorę
Teraz widzę, fajowa sowa. Jedno ale- czy te oczy są z guziczków?
Adrian nie lubi szydełkowanych rzeczy ale ja i tak jak będzie córka to na chrzciny kupię i ubiorę
tak, z guzików. wiem, wiem, nie dla małego dziecka ale to tylko testowa sowa, żeby zobaczyć, czy w ogóle się uda
dagmar
Fanka BB :)
tak, z guzików. wiem, wiem, nie dla małego dziecka ale to tylko testowa sowa, żeby zobaczyć, czy w ogóle się uda
hii no właśnie
Goga, zabieraj sie koniecznie! A tak z ciekawosci, wypatrzylam ostatnio na Instagramie taka czapeczke i jestem w niej absolutnie zakochana, bylaby moze opcja zamowienia u Ciebie czegos takiego? Zobacz załącznik 590409
ale fajna No bomba wręcz- a ja chcę z takimi fifkami i uszkami jak żyrafa a kolor okaże się po usg
Jak coś zrobisz?
GoGa_ boskie są Twoje dzieła!!!
Sama swego czasu sie trochę bawiłam w szydełkowanie - jak mnie znów napadnie to może mój wymarzony pled w końcu zrobię... miał być taki z różnokolorowy z trójkątów, ale zrobiłam ich chyba 6 czy 8 a że w między czasie robiłam serwetki to jakoś mi się oddaliło a w czasie i póki co była cisza...
A sowa jest extra.
Sama swego czasu sie trochę bawiłam w szydełkowanie - jak mnie znów napadnie to może mój wymarzony pled w końcu zrobię... miał być taki z różnokolorowy z trójkątów, ale zrobiłam ich chyba 6 czy 8 a że w między czasie robiłam serwetki to jakoś mi się oddaliło a w czasie i póki co była cisza...
A sowa jest extra.
reklama
to zależy od modelu czasem wystarczą dwa wieczory, a czasem tydzień a jeśli chodzi o ceny, to od ok. 15 zł (za najprostszy model skarpeteczek) w górę. przy większych zakupach przewiduję rabaty wszystkie najnowsze dzieła na bieżąco dodaję na moim profilu na FB, więc zapraszam
Podziel się: