reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szydełkowanie, dzierganie, filcowanie...

reklama
Goga, zabieraj sie koniecznie! :) A tak z ciekawosci, wypatrzylam ostatnio na Instagramie taka czapeczke i jestem w niej absolutnie zakochana, bylaby moze opcja zamowienia u Ciebie czegos takiego? ImageUploadedByForum BabyBoom1382792559.796824.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1382792559.796824.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1382792559.796824.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 274
tak, z guzików. wiem, wiem, nie dla małego dziecka :) ale to tylko testowa sowa, żeby zobaczyć, czy w ogóle się uda :)

hii no właśnie :)

Goga, zabieraj sie koniecznie! :) A tak z ciekawosci, wypatrzylam ostatnio na Instagramie taka czapeczke i jestem w niej absolutnie zakochana, bylaby moze opcja zamowienia u Ciebie czegos takiego? Zobacz załącznik 590409

ale fajna :) No bomba wręcz- a ja chcę z takimi fifkami i uszkami jak żyrafa a kolor okaże się po usg :)
Jak coś zrobisz?

a to mi wyzwanie znalazłyście ;)) spróbuję, choć nie obiecuję :) czapeczki na razie zrobiłam tylko dwie:

DSC_0066.jpg
DSC_0524.jpg

Załączniki

• DSC_0066.jpg
    DSC_0066.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 188
  • DSC_0524.jpg
    DSC_0524.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 174
GoGa_ boskie są Twoje dzieła!!!
Sama swego czasu sie trochę bawiłam w szydełkowanie - jak mnie znów napadnie to może mój wymarzony pled w końcu zrobię... miał być taki z różnokolorowy z trójkątów, ale zrobiłam ich chyba 6 czy 8 a że w między czasie robiłam serwetki to jakoś mi się oddaliło a w czasie i póki co była cisza...

A sowa jest extra.

jakie cuuuuda!! pierwszy raz tu zajrzałam i żałuje, że dopiero teraz! jak długo się czeka na taki komplecik buciki i opaskę? zdradzisz ile kosztują takie cuda?

reklama
to zależy od modelu :) czasem wystarczą dwa wieczory, a czasem tydzień :) a jeśli chodzi o ceny, to od ok. 15 zł (za najprostszy model skarpeteczek) w górę. przy większych zakupach przewiduję rabaty ;) wszystkie najnowsze dzieła na bieżąco dodaję na moim profilu na FB, więc zapraszam :)

Do góry