Wszystko zależy na czym Tobie zależy.
Ja osobiście jestem zadowolona z Muuvo Slick. Z tym że mam spacerówkę (można kupić razem z gondolą lub ją dokupić). Za samą spacerówkę w promocji zapłaciłam ok. 1300 w black friday, normalnie kosztowały ok. 1700. Gondolę najpewniej dokupię drugiemu dziecku. Wcześniej miałam gondolę starego Stokke i to był koszmar. Wózek sztywny, nadający się do jazdy po galerii handlowej, tudzież idealnym miejskim chodniku. Brak możliwości zamontowania parasolki, a później regulowania wysokości siedziska spacerówki i jego obrócenia. To wszystko było dla mnie ważne i w Muuvo jest. Słyszałam, że dziewczyny chwalą też sobie Muuvo Quick: są starsze i nowsze. Ponoć ten z roku 2019 (bodajże), miał większe powodzenie od Slicka, ale nie wiem na ile w tym prawdy. Na stronie producenta (nie wiem czy nadal), było bardzo mało info. Trzeba dopytywać sprzedawców o szczegóły, bo quicki różnią się od siebie w zależności od roku produkcji. Minus Slicka taki że mógłby mieć jeszcze większą amortyzację. Ale ogólnie jestem zadowolona, zwłaszcza w porównaniu z tym koszmarnym Stokke. Duży plus naszej spacerówki to duża, powiększana buda, która przydaje się zamiast folii przy niewielkim deszczu. Trochę chaotyczna wiadomość, jeżeli chcesz dopytaj. Wszystko w praktyce wychodzi. Co wiem, podpowiem, bo ja się nieźle ze spacerówką namęczyłam.