reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Fiolka tak jak pisza dziewczyny, najwazniejsze, ze z maluszkiem ok, a lepiej wybrac teraz ten antybiotyk i zeby na porod bylo czysciutko:-)

Dzięki, musiało się na koniec przyplątać :-( a takie dobre wyniki miałam.
Mam nadzieje że szybko przejdzie aby mały miał czysto :zawstydzona/y:

Witam jutro mam ginko-wizytancję, szczerze nie myslałam ze ja jeszcze "zaliczę" kilka dni do terminu porodu mi zostało ... prosze o kciukacze :D chyba że sie w nocy cosik rozkręci to tymbardziej prosze trzymac za mnie i małą :D

Witam :)
mamy już Jasię w domku :) urodziła się przez cc 05.12.12. godz. 9:55, 54cm, 3500kg
niestety przy porodzie zachłysnęła się wodami płodowymi, źle oddychała i była sinawa, leżała 3 doby na neonatologii, przez pierwszą dobę była podłączona do tlenu, dostawała antybiotyki...zobaczyłam Ją dopiero dobę po porodzie, bo wtedy byłam w stanie zejść do Niej. Na salę do mnie przywieźli Ją 8.12 :) Leżałyśmy do 11.12 i na szczęście Jasię zdrową wypisali ze mną do domku! :) Nie ma to jak w domku! Pozdrawiamy wszystkie e-Ciocie :)
nie mam teraz głowy do czytania zaległych postów...nadrobię jak się "zadomowimy"
wstawiam kilka zdjęć :)

Załączniki

• DSC08203.jpg
    DSC08203.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 148
  • 2012_12_06.jpg
    2012_12_06.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 156
  • DSC08434.jpg
    DSC08434.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 153
  • DSC08507.jpg