reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Dzięki, musiało się na koniec przyplątać :-( a takie dobre wyniki miałam.
Mam nadzieje że szybko przejdzie aby mały miał czysto
Mam nadzieje że szybko przejdzie aby mały miał czysto
Witam jutro mam ginko-wizytancję, szczerze nie myslałam ze ja jeszcze "zaliczę" kilka dni do terminu porodu mi zostało ... prosze o kciukacze chyba że sie w nocy cosik rozkręci to tymbardziej prosze trzymac za mnie i małą
K
kes114827
Gość
Witam
mamy już Jasię w domku urodziła się przez cc 05.12.12. godz. 9:55, 54cm, 3500kg
niestety przy porodzie zachłysnęła się wodami płodowymi, źle oddychała i była sinawa, leżała 3 doby na neonatologii, przez pierwszą dobę była podłączona do tlenu, dostawała antybiotyki...zobaczyłam Ją dopiero dobę po porodzie, bo wtedy byłam w stanie zejść do Niej. Na salę do mnie przywieźli Ją 8.12 Leżałyśmy do 11.12 i na szczęście Jasię zdrową wypisali ze mną do domku! Nie ma to jak w domku! Pozdrawiamy wszystkie e-Ciocie
nie mam teraz głowy do czytania zaległych postów...nadrobię jak się "zadomowimy"
wstawiam kilka zdjęć
mamy już Jasię w domku urodziła się przez cc 05.12.12. godz. 9:55, 54cm, 3500kg
niestety przy porodzie zachłysnęła się wodami płodowymi, źle oddychała i była sinawa, leżała 3 doby na neonatologii, przez pierwszą dobę była podłączona do tlenu, dostawała antybiotyki...zobaczyłam Ją dopiero dobę po porodzie, bo wtedy byłam w stanie zejść do Niej. Na salę do mnie przywieźli Ją 8.12 Leżałyśmy do 11.12 i na szczęście Jasię zdrową wypisali ze mną do domku! Nie ma to jak w domku! Pozdrawiamy wszystkie e-Ciocie
nie mam teraz głowy do czytania zaległych postów...nadrobię jak się "zadomowimy"
wstawiam kilka zdjęć
Załączniki
LilithGoth
Fanka BB :)
Jest śliczna, jak nie noworodek, boska
reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Kessi jest cudna! I rodziłaś na Tochtermanna? Jak wrażenia?
IZW kciuki za wizytę, czekamy na relację
IZW kciuki za wizytę, czekamy na relację