Piękne pokoiki Dziewczyny!!! My przedwczoraj odebraliśmy płyty na szafę do Małego i okazało się, że coś pomytlałam przy rozrysie i dzisiaj musimy dwie płyty przyciąć od nowa- cóż mózg już widocznie nakierowany na inne myślenie;-), ale mam nadzieję, że dalej pójdzie bez niespodzianek i też się za niedługo pochwalimy gotowym pokoikiem
reklama
Julianna*
szczęśliwa :)
Renatal ten miś na huśtawce jest cudny! :-) I widze że torby juz czekają gotowe
Renatal
Fanka BB :)
julianna torby gotowe czekają już od 2 miesięcy;-) ale jest oprócz nich jeszcze reklamówka z pampersami i podkładami bo do toreb już nie weszły:-(
coralic
Ehhh ale ja Wam dziewczyny zazdroszczę tych pokoików Nasz maluszek będzie spał z nami w malutkiej sypialni... ledwo łóżeczko się tam zmieśniło. Nie ma już miejsca na przewijak, czy komódkę :-(
Ale co tam.. może kiedyś nam się polepszy i kupimy większe mieszkanko :-) Lepiej żeby to nastąpiło do 3 roku życia malca, bo potem to już będzie dziwnie z takim dużym chłopem w jednym pokoju sypiać
Ale co tam.. może kiedyś nam się polepszy i kupimy większe mieszkanko :-) Lepiej żeby to nastąpiło do 3 roku życia malca, bo potem to już będzie dziwnie z takim dużym chłopem w jednym pokoju sypiać
paulusia2209
śliczne pokoiki laseczki:-)
andzik1984
Porannakawa, renatal sliczne pokoiki:-)
kasiagaw
poranna renatal super kąciki...ja dziś jeszcze naklejki na ścianę będę z eMkiem montować i postaram się jutro coś zarzucić...
reklama
ewela_grzyba
porannakawa, Renatal - Dziewczyny extra pokoiki! Takie kolorowe pełne życia - bardzo mi się podobają :-)