reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

reklama
Ostatnimi czasy moje zakupy w 90% były dla dzidzi, więc postanowiłam kupić też coś dla siebie ;)

Taka sukieneczka w kolorze cappuccino ;)
JESIEŃ CIĄŻOWA SUKIENKA KOPERTOWA DEKOLT 4400 (2636572532) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
oraz taka tunika w czarnym kolorze ;)
JESIEŃ TUNIKA DLA PRZYSZŁYCH MAM LUŹNY STYL 6016 (2649176126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ta druga znacznie ładniej wygląda na żywo niż na zdjęciu ;)

Jak się będą fajnie nosić, to chyba sobie w innych kolorach wezmę :)

A no i kupiłam sobie też dziś taki dłuuugi ciemno rudy sweter :) Myslę że wykorzystam go nie tylko w ciąży ;) (niestety zdjęcia nie posiadam) :p

mika chciałam sobie kupić taką samą sukienkę, ale w końcu zdecydowałam się na inną, a tunika bardzo ładna - może też sobie taką zamówię.
ogólnie to muszę się zaopatrzyć w jakieś tuniki i przede wszystkim w jakieś spodnie, bo już praktycznie nie mam w czym chodzić :-(

Mikaaa tuniczka bardzo fajna, moze tez sobie kupie, szczegolnie ze bede zamawiac sporo rzeczy z wyprawki przez allegro i mama mi to pozniej wysle w jednej paczce do ES wiec wykorzystam sytuacje i moze kupie tez jakas szmatke dla siebie

A ten rozmiar to naprawde taki uniwerslany ?

cinamona Wydaje mi się że w miarę uniwersalny, bo materiał dosyć rozciągliwy. Ja aktualnie noszę 38/40, ale bardziej 40 i jest ok.

A spodnie ciążowe to już z miesiąc temu musiałam kupić bo w żadnych jeansach nie mogłam się zapiąć... No ale ja mam też dosyć nisko brzuch i mała też jest bardzo nisko, więc to też może dlatego...

Moje wczorajsze zakupy, leginsów i majtek wklejać nie będę :-pleginsy są zwykłe czarne cieplane a majtki z podwyższonym stanem z koronki

Załączniki

• 30092012139.jpg
    30092012139.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 49
  • 30092012141.jpg
    30092012141.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 53
  • 30092012142.jpg
    30092012142.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 55
Uff udało mi się kupić w takim chińskim sklepie płaszczyk taki jesienny ale zapinam się w nim :-D
mam troche luzu nawet i zamierzam w nim przechodzić, za 49 zł :tak:

Płaszczyk
pa080008o.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry