reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

reklama
A ja na razie się przymierzam. Z zakupami ruszę od października i póki co to zakupię sobie tapicerkę do mojego fotelika : TAPICERKA DO FOTELIKA 4 elemety +ochraniacze NOWE (2613130201) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. całą czerwoną w kółka żeby odświeżyć trochę fotelik a nowego kupować póki co nie będę. Resztę rzeczy będę wiedziała czy kupić i jakich jak w końcu listę zrobię :-D

Cin wózeczek piękny :-)
Lill piękne te maluśkie ubranka dziewczynkowe eh..:happy:

Lilith, Fiolka super ciuszki
Ja dzisiaj po poludniu tez cos tam pokupowalam. jak jutro znajde chwile czasu to zrobie fotki.

A z wozka jestem bardzo zadowolona chociaz cena odstraszala a jeszcze bardziej zadowolona jestem z basenu :-) u nas czaly czas upaly wiec basen sie przydaje

To moje dzisiejsze zakupki dla mnie -piżama rozpinana na guziki i koszulka nocna też ma guziczki rozpinane:-)

Załączniki

• DSCF9332.jpg
    DSCF9332.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCF9330.jpg
    DSCF9330.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 49
Ten zestaw pielęgnacyjny od Nuvity już mi przyszedł i jest super w porównaniu z tym co miałam z Młodym (BabyOno) - lepiej wykonany, szczotka z naturalnego włosia i bardziej estetyczny... Bomba

reklama
Ciril podaj linka jeszcze raz proszę :)

bulkasia super ta piżamka bo cieplutka w sam raz na zime :)

Mi jeszcze mega brakuje, póki co człowiek ograniczony kasowo poza tym mój M ciągle biadoli że jeszcze za wcześnie na kupowanie, to ciekawe kiedy ja mam latać za wyprawką? w grudniu? to samo z imieniem, on na razie nie bedzie wymyślał opiero jak się dziecko urodzi.Wk...wia mnie na maxa:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry