reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

Ja mam w sumie wszystko po młodym :-) Termin porodu miałam na 25 stycznia i w ten dzień dostaliśmy wypis ze szpitala więc kombinezony mam 2, czapeczka, rękawiczki, szaliczek, kocyki, pościele, wózek, 2 łóżeczka... :-D Jak będzie dziewczynka to kilka ciuszków w różowym kolorze trzeba będzie dokupić a jak chłopiec to nic :-D

reklama
Ja jak tylko lepiej się poczuję do idę na wielkie zakupy :p
ale dla siebie :tak:
Wózek mam z głowy bo ponoć dziadkowie kupują :-p

Fiolka dołączam się - ja tez jak tylko ise lepiej poczuję ide się obkupić. Głównie w bielizne nową :))) na razie mam problem nawet z zakupami w spożywczym, wczoraj myślałam że zwymiotuję na środku sklepu a przy kasach że zemdleję - tak wiec wizyty w sklepach na razie niemożliwe :)

Ja to niedługo to na bank nowe spodnie bo ledwo się dopinam i jakaś piżamka letnia. Na allegro już sobie upatrzyłam wózek i łóżeczko ze wszystkimi bajerami. Rodziłam 12 lat temu więc mi nic nie pozostało z ciuchów dla mnie i dziecka:-D

Fiolka to dobrze:-) Nam dla Luski wozek kupowal jej pradziadek a moj dziadek. Uparl sie i juz:-) Teraz nie wiem jak to bedzie. Napewno i u nas i Was rodzina bedzoe chciala porobic prezenty jako, ze to blisko swiat bedzie:-)
Ja mialam ostatnio isc po jakis biiustonosz bo wszyystkie juz cisna i spodnie dresowe, ale ostatecznie weny zabraklo...

A my z rodzinką byliśmy dziś u moich rodziców z nowiną. Okazało się że moje ciążowe ciuchy są u nich a przy okazji moja siostra trochę zostawiła swoich. Mam też malutkie rozmiary ubranek dla dziewczynki u mamy (też zostawiła je moja siostra bo ma 2 córeczki i przyjeżdża do rodziców na całe wakacje zazwyczaj) a ja u siebie mam chłopięce więc chyba mam już wyprawkę.
Mój synalek urodził się pod koniec września więc śpiworki i ciepłe ubranka też się znajdą.
Ubierałam mojego chłopaczka w różowe ubranka więc jak będę miała teraz dziewczynkę nic jej sie nie stanie jak pochodzi w niebieskich :-D

a ja teraz kiedy wiem,ze mam konflikt serol.nie kupuje nic...jak bedzie wsio dobrze,to zakupy bede robila na ostatnia chwile..

A ja się pochwalę że dzisiaj zakupiłam przez przypadek pierwszą sukienkę piękna ciążową - będę miała na wesela które mnie czekają przez całe wakacje :)

Madlen79 - mam takie pytanie, bo czegos nie rozumiem, to Twoja trzecia ciąża, więc chyba juz wcześniej powinnas wiedzieć że macie konflikt?

Dziewczyny myślicie, że 5, 6 miesiąc to nie za wcześniej, żeby kupować rzeczy dla dziecka? Pytam bo to moja pierwsza ciąża, a tyle się można nasłuchać o tych zabobonach.

reklama
misia mozesz juz kupowac :tak:
gryzon a o co ty mnie konkretnie pytasz ??,myslisz,ze jestesmy wstanie przewidziec,co sie wydarzy ???przy minusowej krwi nie zawsze sa obecne przeciwciala..

Do góry