reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

gryzoń też bym była przerażona ślubem i weselem w 7 miesiacu ciąży :szok:
ale na pewno dasz rade i będzie to jeden z najwspanialszych dni w Waszym życiu :)

reklama
Gryzoń wózek rewelka :-D Chyba podkradne pomysł :-p Aczkolwiek pewnie i tak wózek i "wielkogabarytowe" zakupy będziemy robić koniec listopada - początek grudnia :-)
Ja nawet nic narazie nie kupuje :-p Poczekam jeszcze troszke i wtedy można myśleć:-)

Na allegro jest jeszcze tańszy niż na stronie producenta :-) I więcej kolorów do wyboru;-p

Ostatnia edycja:
Ja sobie upatrzyłam wózek Chicco Trio Enjoy Fun - składany na parasolkę... Tym razem cenić będę swoją wygodę... duże pompowane koła są przydatne na słabe drogi i wertepy, a teraz i tak w 3/4 jeździ się po chodnikach

gryzoń też bym była przerażona ślubem i weselem w 7 miesiacu ciąży :szok:
ale na pewno dasz rade i będzie to jeden z najwspanialszych dni w Waszym życiu :)

Obawiam sie że bede już tak duża że nie będzie mi sie chciało nawet wstawać :))) i pewnie nie będę się czuła atrakcyjnie. To będzie dokładnie 34 tydzień. Ale nie chcemy tego przekładać bo czekaliśmy dwa lata na to wesele. A jak teraz przełożymy to juz nigdy nie zrobimy wesela bo zawsze będzie coś ważniejsze, nie będzie czasu, nie będzie $.

coś wiecie na temat wózka coneco v3 gondola i spacerówka

edit;
Już nieaktualne ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zastanawiałyście się może już na jaki wzrost będziecie kupować kombinezony dla maluchów? Bo moje pierwsze szczęście urodziło się w środku lata więc nie miałam tego problemu. A teraz nie wiem....może coś podpowiecie?

Ja sobie upatrzyłam wózek Chicco Trio Enjoy Fun - składany na parasolkę... Tym razem cenić będę swoją wygodę... duże pompowane koła są przydatne na słabe drogi i wertepy, a teraz i tak w 3/4 jeździ się po chodnikach
Ano owszem , tylko weź to pod uwagę że to będzie zima , więc jeśli będzie to sroga , śnieżna zima to wózkiem na lanych kołach bardzo bardzo bardzo ciężko będzie Ci się jechało(jeżeli w ogóle), roztapiający się śnieg albo śnieg zalegający to masakra a na pompowanych owszem przejedziesz bez większych problemów. No chyba że przez zimę nie będziesz używała wózka tylko będziesz nosiła np.w chuście. Ja przy dużym śniegu tak będę robić. Poza tym z chustą się nie rozstanę aż do 1 rż dziecka.
Nie zrozum mnie źle , weź tylko pod uwagę fakt że to będzie grudzień więc zima w pełni...

reklama
Liwus my pewnie będziemy kupować standardowy na 56 kombinezonik :-) Albo dostaniemy :-D Ale jak sie boisz, że Twójmaluszek będzie większy to mysle, że nic się nie stanie jak już urodzisz, będziecie znać długość dziecka i wtedy mąż pójdzie kupić odpowiedni rozmiar :-) Bo wątpie, żeby Wam 2kombinezony były potrzebne (chodzi mi o rozmiar) chociaż może to moja Laura tak "wolno" rosła.... Wiem, że ciuszki na 56 to chyba do 4-tego miesiąca ubieraliśmy jak nie dalej :-) A późnije to tak szybko poszło, że non-stop wymiana była:-D

Do góry