reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

reklama
Fiolka ale ladne bluzeczki :tak: ja w przyszlym tygodniu jade do gina to zahacze o sklep ciazowy :-)

tez mam ksiazke w Oczekiwaniu na dziecko z poprzedniej ciazy, czesto do niej zagladam

w zabobony tez nie wierze ale narazie nic nie kupuje bo jak sie okaze ze w brzuszku rosnie chlopczyk to mam cala wyprawke po synku choc napewno sie skusze i kupie tez nowe ubranka :tak:

fiolka- powiem Ci ze tez patrzylam na ta poduche, mi tez juz niewygodnie spac, wierce sie z lewego boku na prawy, bo co chwila mnie kosci bola od takiego spania byleby nie na brzuchu. Ale raczej nie zainwestuje w taka poduche. Ostatnio wzielam druga koldre i po prostu zwinelam ja w rulon i tak sobie ja uloze w podobny sposob jak fasolka i nawet wygodnie sie spi :happy2::happy2:

A ja zainwestowałam w tą poduchę i jestem zadowolona. Jedyny minus to to, że na siku w nocy się z niej trudno wygrzebać, ale to kwestia wprawy i przywyczajenia :) fakt, że biodro i bark nadal bolą jak za długo śpię na jednym boku, ale ogólnie jest wygodna, no i przyda się później dla malucha, także ja polecam :)

Ostatnia edycja:
Ja w pierwszej ciąży żałowałam, że nie kupiłam tej poduchy, na koniec było mi tak ciężko, ale uznałam, że zanim przyjdzie to już będę po ciąży. Niestety moja ciąża trwała zaskakująco długo :-D później taka poducha przydaje się przy dziecku, kiedy uczy sie siadać. Można ją spokojnie położyć za plecami dziecka żeby w razie wywrotki miało miękko. Aha i jeszcze jak już główka bedzie sztywna można kłaść na nią na brzuszku dzieciątko. Zastosowań jest pełno więc ja chyba tym razem też ją sobie kupię ale może jeszcze nie teraz :-)

A dziś kupiłam krem do opuchniętych nóg Bielendy, któraś z was go polecała. Właśnie czuję jak mi nogi sie rozprężają i czuje niesamowity delikatny chłodek od mentolu. Po pierwszym użyciu powiem że jest rewelacyjny, jak dalej będzie to zobaczymy.

reklama
Do góry