reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

reklama
A dobrze że piszecie o kombinezonikach - bo to chyba bedzie najważniejszy zakup na grudzień :)
Ja pomyślałam że będę szukac na takim targu staroci obok mnie. Tu masa mam wyprzedaje po swoich maluchach piękne ciuszki, często za grosze. Jak uda mi się znaleźć to kupię w dwóch rozmiarach :)

Gryzoń pewnie :-) Jak za grosze:-) Ja chyba będe musiała się za jakimś "lumpkiem" dla maluchów rozejrzeć u nas :-) Dla Laury tego czego nie mieliśmy też kupował Artur w takim lumpie:-D Za kombinezonik zapłacił 5zł:-p A wiadomo, że dzieciaczki takie nie niszczą:-)

Dzieki za linki do tych lozeczek. Fajne sa. Bede musiala cos takiego sobie zakupic biorac pod uwage ze duzo podrozujemy i z dzidzia tez napewno bedziemy sporo podrozowac.

Mnie przekonały rozmiary po złożeniu - niczym namiot, czyli jak juz łóżeczko nie bedzie potrzebne to je łatwo schowam w piwnicy, w której niestety co raz ciaśniej się robi.

liwus wózek z pompowanymi kólkami mam jeszcze po Młodym, jakoś w mieście nie specjalnie można liczyć na zaspy, nawet alejki w parku sa odśnieżone...a może być tak, że śniegu nie będzie wcale... Przez 1 miesiąc nie zamierzam dziecka w ogóle wyprowadzać, później wietrzenie, więc pewnie pierwsze wyjście na spacer koło połowy lutego... tym bardziej, że przedszkolak w domu.

Młodego rodziłam w październiku.Kombinezon najmniejszy miałam kupiony na 62 cm... - sprawdził się, tym bardziej przy ubieraniu dziecka kilkuwarstwowo...

Gryzon wlasnie musze sie zabrac za suwaczek. Mam nadzieje ze uda mi sie go umiescic, bo zielona w tych sprawach jestem.

Ja juz nie pamietam jak to zrobiłam, najpierw chyba na jakiejs stronie utworzyłam suwaczek i jak juz był gotowy to kopiowałam link do suwaczka, potem na bb weszłam we własny profil, i wkleiłam ten link w zakładce "o mnie" "sygnatura" i jeszcze gdzies tam pod spodem zaznaczałam że ma się pojawiac przy każdym poście. Chyba tak to było :)

reklama
Kupilam sobie wczoraj 2 sukienki na lato. Od kiedy mieszkam w ES stwiedzilam ze na upaly najlepsze sa zwiewne cienkie sukienki. Kupilam je na dziale normalnym bo te z dzialu ciazowego jakos mi sie nie podobaja.
Obie sa obcinane pod biustem wiec nawet jak bede miala brzuszek to bedzie mi wygodnie:-)
Przymierzylam tez jedne ciazowe spodnie, ale jednak takie spodnie to jeszcze nie dla mnie. Z ich zakupem poczekam jak juz bede miala brzuszek i nie bede sie miescila w moich normalnych.

Do góry