reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

reklama
My będziemy zaopatrywać sie w quinny buzz, taki miała Maya i sprawdził sie swietnie, z nią potem uzywalismy quinny zapomina ale to będzie stalopod znakiem zapytania przy drugim.
teraz poczekam tylko do określenia płci i wybiorą kolor.

Właśnie byłam na tablicy:-D Gondola do mojego wózka w takim samym kolorze- nowa nie używana za 200zł:-D, Ale nie wiem czy będzie gdzieś w okolicy września, października - wcześniej nie chce kupować. Miejmy nadzieje, że jak nie ta to będzie inna :-) Ta już wisi ponad miesiąc :-p

Dziewczyny, powiedzcie jakich używałyście laktatorów przy wcześniejszych dzieciach? I jakie byście ewentualnie polecały? Ja miałam w spadku ręczny bodajże BabyOno był fajny ale się zużył. Chodzi mi o laktatory ręczne, bo podobno elektryczne strasznie mocno zasysają.
Ania_789 ja też śledzę Tablicę jakiś czas i niektóre rzeczy są warte mej uwagi, ale poczekam aż płeć będzie nam znana...

liwus- ja miałam elektryczny i był lepszy od ręcznego miał regulację zasysania.
Tym razem nie decyduję się na karmienie piersią tylko mleko modyfikowane.:happy2:

reklama
Hej co do laktatora to miałam 2:

1) ręczny tommtt Tippee - fajny ale do użytku od czasu do czasu - niestety moje misie nie chciało cycka i wisiałam na laktatorze żeby ściągać bardzo dużo

2) elektryczny Tommee Tippee - z regulacją ssania w promocji kupiłam za jakieś 200 zł - dla mnie rewelacja zrobiony identycznie jak medel regulacja 3 stopniowa siły ssania no i świetna trwałość miałągo go ja potem moja szwagierka teraz koleżanka bliska i chce go kolejny raz wykorzystywać dla siebie Tommee Tippee Laktator Elektroniczny - Ceneo.pl Cały nadaje się do sterylizacji do najdrobniejszych elementów co moim zdaniem też jest bardzo ważne

Do góry