reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

Majja dzia, mi termofor jest bardzo potrzebny, ale to dla mnie:rofl2: jak mnie boli kregoslup to kladego go sobie w obolale miejsca, super pomaga:-)

reklama
Chyba kupię, podobno dobry jest na kolki a jak nie dla dziecka to dla mnie będzie :)
Widziałam wczoraj w tkmaxie śliczny w kształcie sowy albo pieska za 40 zł , pięknie zapakowany na prezent :-)

Załączniki

• 16346749_large.jpg
    16346749_large.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 35
  • 16346783_large.jpg
    16346783_large.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 32
  • 16346813_large.jpg
    16346813_large.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 33
  • 16347079_large.jpg
    16347079_large.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
sami;9167381[URL="http://allegro.pl/prima-baby-hippo-anatomiczna-wanienka-z-odplywem-i2753100743.html" pisze:
PRIMA BABY HIPPO ANATOMICZNA WANIENKA Z ODPŁYWEM (2753100743) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/URL]
ja ma taką wanienkę, mam nadzieje że będzie łatwiej. A maluszka można od razu kłaść na ten plastik?

A ja we wtorek w końcu dostanę wanienkę, sama jestem ciekawa jaką, ale myślę, że tą z ikei. Podkładkę z gąbki mama mi chciała kupić, ale ja nie jestem do tego przekonana ze względu na te bakterie. Myślałam bardziej o leżaczku, ale na razie to chyba nic nie chcę. Kiedyś tego nie było i nie było problemów :sorry2:
Wcześniej to w ogóle skłaniałam się ku wiaderku, ale to trzeba by było czekać aż kikut odpadnie i chyba nie ma sensu bawić się w to. No chyba, że nie będziemy zadowoleni z wanienki, to się dokupi wiaderko.

A termofor też mam, bo używam, taki zwyczajny tylko z ładnym "ubrankiem". Ale czy Dzidzi będę stosować, to nie wiem, nie myślałam nad tym w ogóle :sorry2:

Ostatnia edycja:
A ja dodam od siebie, że te wanienki z "leżaczkami" były nie dla mnie. Synek się z tego ześlizgiwał, a mnie było jakoś tak ciasno i nieporęcznie. Kupiliśmy szybko najzwyklejszą (ale z tych większych), na dno kładłam pieluszke tetrową i kąpanie szło nam ekspresowo. Ale każdemu pasuje coś innego...

A ja dodam od siebie, że te wanienki z "leżaczkami" były nie dla mnie. Synek się z tego ześlizgiwał, a mnie było jakoś tak ciasno i nieporęcznie. Kupiliśmy szybko najzwyklejszą (ale z tych większych), na dno kładłam pieluszke tetrową i kąpanie szło nam ekspresowo. Ale każdemu pasuje coś innego...
Dokładnie tak jest - najlepiej sprawdzaja sie te najzwyklejsze wanienki plus pieluszka tetrowa :) mamy jeszcze po synku foczkę raz użyta przy nim i raz przy córci i leży w kącie gdzieś w piwnicy nijak w tym nie idzie dziecka umyć. Ja bralam w wanience jeszcze dziecko obracalam sobie na ręke kładłam do brzuszka i myłam plecki dziecko ćwiczyło główkę a w tych wanienkach z foczka tego nie zrobisz :no: Co do wiaderek to użytkownicy też czesto narzekają że ciężko dostac sie do pupy dziecka żeby wymyć, nie wiem to kompletnie nie dla mnie.

Ja jestem zbyt wygodna, nie będę się bawiła z jakimiś pieluszkami na podkładkę bez przesady :)
Jak ktoś ma czas i takie upodobania to nie mam nic przeciwko , mnie się nie chce tak cudować :-)

reklama
Do góry