reklama
sami
Fanka BB :)
fajne sa foczki plastikowe wkladane do wanienki, ja kupilam wanienke z foczka wlasnie o taka:
PRIMA BABY HIPPO ANATOMICZNA WANIENKA Z ODPŁYWEM (2753100743) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
termofor tez wlasnie musze kupic taki podobno jest super na kolki
http://dziecisawazne.pl/suchy-termofor-poduszka-z-pestkami-wisni/
PRIMA BABY HIPPO ANATOMICZNA WANIENKA Z ODPŁYWEM (2753100743) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
termofor tez wlasnie musze kupic taki podobno jest super na kolki
http://dziecisawazne.pl/suchy-termofor-poduszka-z-pestkami-wisni/
Majja
Sami fajny hipcio bo tylko hipcia widzę foczka się nie wyświetla
Ja kupiłam taką
TEGA WANNA WANIENKA KOMFORT JAK ONDA (2745965588) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a termofor kupię taki w tkmaxie za 40 zł, nie wiem tylko który ,bo wszystkie są śliczne :-)
Ja kupiłam taką
TEGA WANNA WANIENKA KOMFORT JAK ONDA (2745965588) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a termofor kupię taki w tkmaxie za 40 zł, nie wiem tylko który ,bo wszystkie są śliczne :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
Fiolka_130
ja ma taką wanienkę, mam nadzieje że będzie łatwiej. A maluszka można od razu kłaść na ten plastik?sami;9167381[URL="http://allegro.pl/prima-baby-hippo-anatomiczna-wanienka-z-odplywem-i2753100743.html" pisze:PRIMA BABY HIPPO ANATOMICZNA WANIENKA Z ODPŁYWEM (2753100743) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/URL]
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
A ja we wtorek w końcu dostanę wanienkę, sama jestem ciekawa jaką, ale myślę, że tą z ikei. Podkładkę z gąbki mama mi chciała kupić, ale ja nie jestem do tego przekonana ze względu na te bakterie. Myślałam bardziej o leżaczku, ale na razie to chyba nic nie chcę. Kiedyś tego nie było i nie było problemów
Wcześniej to w ogóle skłaniałam się ku wiaderku, ale to trzeba by było czekać aż kikut odpadnie i chyba nie ma sensu bawić się w to. No chyba, że nie będziemy zadowoleni z wanienki, to się dokupi wiaderko.
A termofor też mam, bo używam, taki zwyczajny tylko z ładnym "ubrankiem". Ale czy Dzidzi będę stosować, to nie wiem, nie myślałam nad tym w ogóle
Wcześniej to w ogóle skłaniałam się ku wiaderku, ale to trzeba by było czekać aż kikut odpadnie i chyba nie ma sensu bawić się w to. No chyba, że nie będziemy zadowoleni z wanienki, to się dokupi wiaderko.
A termofor też mam, bo używam, taki zwyczajny tylko z ładnym "ubrankiem". Ale czy Dzidzi będę stosować, to nie wiem, nie myślałam nad tym w ogóle
Ostatnia edycja:
kruszonka84
Zaciekawiona BB
A ja dodam od siebie, że te wanienki z "leżaczkami" były nie dla mnie. Synek się z tego ześlizgiwał, a mnie było jakoś tak ciasno i nieporęcznie. Kupiliśmy szybko najzwyklejszą (ale z tych większych), na dno kładłam pieluszke tetrową i kąpanie szło nam ekspresowo. Ale każdemu pasuje coś innego...
sarka
trójkowa mama
Dokładnie tak jest - najlepiej sprawdzaja sie te najzwyklejsze wanienki plus pieluszka tetrowa mamy jeszcze po synku foczkę raz użyta przy nim i raz przy córci i leży w kącie gdzieś w piwnicy nijak w tym nie idzie dziecka umyć. Ja bralam w wanience jeszcze dziecko obracalam sobie na ręke kładłam do brzuszka i myłam plecki dziecko ćwiczyło główkę a w tych wanienkach z foczka tego nie zrobisz Co do wiaderek to użytkownicy też czesto narzekają że ciężko dostac sie do pupy dziecka żeby wymyć, nie wiem to kompletnie nie dla mnie.A ja dodam od siebie, że te wanienki z "leżaczkami" były nie dla mnie. Synek się z tego ześlizgiwał, a mnie było jakoś tak ciasno i nieporęcznie. Kupiliśmy szybko najzwyklejszą (ale z tych większych), na dno kładłam pieluszke tetrową i kąpanie szło nam ekspresowo. Ale każdemu pasuje coś innego...
reklama