reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

Ania to firma Carter's , kupuje na allegro bo ten sklep tylko w USA , niekiedy można trafić fajne ceny, ja dziś upolowałam ten niebieski komplet z żabką za 45 zł a żółty 39 zł :))))
Znam tą firmę i naprawdę ubranka są bardzo rozciągliwe, dobre gatunkowo i super wzory, takie niestandardowe :)

aha ja na kosmetyki JJ czekałam chyba miesiąc ...

Ostatnia edycja:
reklama
Noukie podejrzewam, że jak raz będe miała problem z ubraniem to też zacznę takie kupować jak ty a nie patrzeć tylko na wygląd :) one mają po bokach takie luki aby to rozszerzyć ,ale zobaczę "w praniu"

Ja też mam bodziaki z guziczkami przy szyjce, a niektóre też rozpinane przez całą długość po boczku, aby wygodniej było, tylko te co mam po kimś są właśnie rozpinane tylko przy pieluszce. Ale zostawiam je jako awaryjne, na jakieś gorsze noce, jeśli by się trafiły czy coś, bo nowych to mamy tyle, że ciężko się będzie powstrzymać przed przebieraniem Malucha jak lalki :-p Czuję, że jak będą odwiedzać nas babcie to będzie Mała Księżniczka w domu :sorry:

Noukie podejrzewam, że jak raz będe miała problem z ubraniem to też zacznę takie kupować jak ty a nie patrzeć tylko na wygląd :) one mają po bokach takie luki aby to rozszerzyć ,ale zobaczę "w praniu"

Da sie rade i z takimi:-), mi poprostu jest latwiej te zapinane zakladac bo przez glowke ich nie musisz zakladac;-) i te zapinane tez tylko dla maluszka na pierwsze miesiace, na pozniejsze miesiace jak i juz glowka bardziej stabilniejsza te zwykle bodziaki;-)

Majja ciuszki z Carters sliczne sa. Tez znam ta firme i napewno cos od nich zamowie ale dopiero gdzies na wiosne jak mala bedzie wieksza.
Ja na poczatek pajace kupuje takie zapinane z przodu na calej dlugosci a body tylko kopertowe albo tez zapinane na calej dlugosci, bo jakos bede sie bala takiej kruszynce cos przez glowe zakladac. Szczegolnie ze zadnego doswiadczenia nie mam. Jak nabiore wprawy i mala bedzie sztywniejsza to te normalne tez bede uzywac.

reklama
Fajnie, że wam się podobają moje zakupy ;) Dziś kupuje już ostatnią porcję ubranek i koniec ... na początek wystarczy ...
Idę na polowanie na allegro :))))

Do góry