reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

reklama
Hej dziewczyny co do zakupów w pl to ja radzę zwrócić uwagę na ceny w sieciówkach w różnych centrach - byłam tydzień temu w H&M w jednymcentrum i szok jakie ceny masakra a w tym tygodniu pojechałam z M do innego i obkupiłam się w H&M i innych za 50% ceny tego samego pomimo wyprzedaży w obu miejscach ponoć tych samych ;/ A pozatym jak dowiedziałam się żę będziemy mieli córkę mam zielone światło na zakupy różowego wiec odrazu kupiłam małej śliczną dżinsową sukienkę z zajączkiem za 3 zł w lumpku mmm cudo jak będę miała chwilę wrzuce zdjęcie :)

dziewczyny czy słyszałyście coś o wózkach bebetto? Byłam wczoraj w sklepie i strasznie mi się spodobały. Jest kilka modeli, mają fajną gondolę, spacerówka taka sobie, maja torbę do spacerówki i do gondoli. Słyszałyście jakieś opinie?

Dodano:
Znalazłam ranking wózków 2012:
http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozki-ranking/

Ostatnia edycja:
dziewczyny czy słyszałyście coś o wózkach bebetto? Byłam wczoraj w sklepie i strasznie mi się spodobały. Jest kilka modeli, mają fajną gondolę, spacerówka taka sobie, maja torbę do spacerówki i do gondoli. Słyszałyście jakieś opinie?

Dodano:
Znalazłam ranking wózków 2012:
Wózki Dla Dzieci Opinie | Ranking wózków 2012

Wózki fajne , oryginalne ale ja tyle bym nie dała za wózek. Tym bardziej że można kupić podobne i tańsze.
Ale jak wiadomo każda Mama chce mieć coś wyjątkowego i dobrego dla swojego maluszka. Także decyzja należy do Ciebie :happy2:

Iza bardzo fajne wózki są tej firmy. Najlepiej to zobacz go na żywo jeśli masz taką możliwość.

reklama
No to ja też się pochwale:) kupiłam sobie w weekend dżinsowe rurki w H&M na chłodniejsze dni, a w lumpku dwa bielusieńkie pajacyki bawełniane dla Groszka:) Szkoda że prawie całą wyprawkę mam po Szymku... bo w lumpeksach jest tyle boskich rzeczy dla maluszków...

A co do wózków to ja mam taki po starszaku i polecam choć bujać się w nim nie dało:)
[h=2]Peg Perego Pliko Switch Modular System [/h]http://zakupy.dlarodzinki.pl/wielofunkcyjne/wozek-peg-perego-pliko-switch-modular-system-tri-fix-papaia,597260,2229/

Groch będzie jego trzecim użytkownikiem i mam nadzieje że wózek to wytrzyma...

Do góry