reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

Z tego co ja kojarzę to 4madlen jest z Polski.

Ale juz sie nie wtrącam Wasze dzieci, ja bym na pewno nie ryzykowała.
Jak juz wczesniej pisałam ja Alana rodziłam we wrzesniu i w tym kombinezonie wychodzilismy ze szpitala ...a juz w listopadzie nosił typowo zimowy. Ale to zależy od pogody, listopad może być ciepły ale nie musi ... wiec ja bym na wszelki wypadek kupiła zimowy kombinezon...przeciesz jak bedziecie leżały w szpitalu to pogoda moze byc minusowa a Wasi meżowie beda latac po sklepach i szukać na ostatnią chwile zimowego kombinezonu...bez sensu.

reklama
Bulkasia wiem 2 lata mieszkałam w Irlandii a to podobne klimaty ...al nie ma co porównywać Anglii do Polski ... nie dość ze klimat inny to jeszcze zarobki inne :p W Anglii taki kombinezonik jak 4madlen wkleiła z pewnością na zime wystarczy :)

Lilith dokładnie taki wystarczy ale po namyśle wezmę taki typowo zimowy z pl, bo mój brat ma taki po swoim dziecku. Lepiej dmuchać na zimne niż potem płakać;-)

dziewczyny a na jaki rozmiar kupic kombinezon na zime?? Patrze na 68 ale to chyba za duzy co?

tez mi sie tak 68 wydaje najlepszy, ale wolalam spytac doswiadczone mamusie :) dzieki dziewczyny. A jak myslicie lepiej tak kombinezon co ma nozki osobno czy taki szyly jakby spiworek? Bo polozna mojej mamie mowila ze lepiej wlasnie taki kombinezon ktory wyglada jak spiworek

reklama
To zależy. Do wózka lepszy taki "pełny", ale ja miałam dla Idusi taki z nóżkami i byłam b. zadowolona, bo lepiej maluszka trzymać, wziąć na ręce w takim.

Do góry